Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.15. 16:01
2018.04.14. 19:05
2018.04.11. 19:30
2018.04.08. 19:47
2018.04.04. 08:09
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

<<< Vissza a Devil May Cry 2 adatlapjára

Dante fegyverei
 
 
Rebellion
 
Dante alapfegyvere, védjegye, egyben egy örökség az édesapjától. A sorozatban először tűnik fel ez a kard. Közel harcokhoz alkalmas gyenge fegyver.
 
 
 
 
 
 
Force Edge
 
Az előző játékból visszatérő fegyver, amit csak akkor használhatunk, ha Dante magára veszi szintén az előző játékban viselt ruháját. Ugyanolyan, mint a Rebellion: közelharci és gyenge fegyver. Ez a kard is édesapja után maradt rá, amit itt nem lehet a Sparda kardra változtatni.
 
 
Vendetta
 
Dante a hetedik küldetésben egy kis szobában találja a láva tenger felett átjutható ajtón. Erősebb, mint a Rebellion vagy a Force Edge. Vastagabb és nagyobb. A főellenfelek ellen ezzel érdemes harcolni.
 
 
 
 
 
 
Merciller
 
A tizenegyedik küldetésben a lapítótüske szobában, miután összetöri a játékos az ajtót, megáll a tüske, de ha visszamegy a megváltozott járaton, eljut a kardhoz. Hosszú távra is alkalmas kard. Erősebb a Rebellionnál és a Force Edgénél, de gyengébb a Vendettánál. Ez az utolsó kard, amit megszerez Dante. A legtöbb kisebb ellenfelet ezzel is érdemes támadni. A tizenegyedik küldetésekben lévő puzzle-kat is ezzel érdemes megoldani.
 
 
 
 
 
Ebony & Ivory
 
Az első rész után ismételten használja a szintén védjegyévé vált, korlátlan munícióval rendelkező kézifegyvert. Tökéletes pontossága és közepesen sebességgel lőhetünk vele, de gyenge. Dante saját kezűleg készített lőfegyverei. Gyengék, mégis el lehet pontosan találni a mozgó célpontokat. Nevük, az Ebony ébenfeketét, az Ivory elefántcsontszínt jelent.
 
 
 
Submachine Gun
 
A tizenegyedik küldetésben az eltűnő vékonylap padló terem egyik kis szobájában találja meg Dante - de a tizenhetedikben is fel lehet, ha elmaradna. Gyorsan tüzel, hasznos, főleg az utolsó két ellenfél ellen. Tökéletes pontossággal, közepes sebességgel és folyamatos tűzeléssel bír, mégis gyenge erejű. Erősebb az Ebony & Ivory-nál.
 
 
 
 
Shotgun
 
A negyedik küldetésben szerezhető meg, miután Dante legyőzte Jokatgulmot, a csápos vízi szörnyet. Közvetlenül a motor mellett vehető fel. Kisebb távolságban képes nagyobb kárt okozni. Tökéletes pontossággal, közepes sebességgel és folyamatos tüzeléssel bír., még erejében is erősebb az Ebony & Ivory-nál vagy a Submachine Gunnál. Ez is tökéletes választás a kisebb ellenfelek leverésére.
 
 
 
Missile Launcher
 
A kilencedik küldetés végén található repülőgép belsejében egy dobozt összetörve szerezhetjük meg. Egy rakétavető, ami egyike Dante legerősebb fegyverei közül, ugyanakkor a kilőtt lövedék lassan ér célba, mégis hatásos. A levegőbe ugorva nem lehet ezzel lőni. Kevésbé hasznos a főellenfelek ellen. Kis erejű a tüzelése és a pontossága, mégis nagy kért képes okozni. A legtöbb főellenfél ellen nagyon hasznos fegyver. Gyorsan mozgó célpontot nagyon nehezen lehet eltalálni vele.
 
 
 
Lucia fegyverei
 
 
Cutlasser
 
Lucia alapfegyvere. Rövid, görbe pengéjű tőrök, amit élével lefele fog és harcol vele Lucia. Közelharci gyenge fegyver.
 
 
 
 
 
 
 
Klyamores
 
A harmadik küldetésben található a vonatállomáson - ahol Dante megküzdött Oranguerrával. Pengéi ugyanolyan hosszúak, mint a Cutlassernek és kissé erősek. Gyengéb a Zambaknál. A legtöbb ellenfélt ezzel is érdemes támadni. A nyolcadik küldetésben ezzel érdemes a puzzle-t megoldani.
 
 
 
 
Zambak
 
A tízedik küldetésben szerezhető meg. Nagyobb erővel bír, pengéi erősek, de más pengéknél lassabb, mégis szüksége lesz a játékosnak erre. Ezt a kardot szerzi meg utoljára Lucia. Nagy pengével bíró duplakard, nagyon nagy kárt képes okozni a legtöbb ellenfélnek. Ha ezzel harcol Lucia, lassú lesz a mozgása, mivel a fegyver kissé nehézkes.
 
 
 
 
Throwing Knives
 
Lucia másik alapfegyvere, a dobókések. Nagyobb erővel bír a kézifegyvereknél, és igen hasznosak. Erősek és tökéletes pontossággal bírnak, mégis korlátolt lövési sorozata van. A késeket az égtájak szerint bármelyik irányba lehet dobni - észak, dél, kelet és nyugat. Még a levegőben is. A levegőben dobálva ezeket még gyorsabban csinálja.
 
 
 
Darts
 
A második küldetésben található a falépcsőkön és platformokon haladva. Meglelhető egy szobor, azt összetörve ott találja a játékos. Közepes erejű, korlátolt pontosságú. Lucia ebből hármat tud pontosan eldobni. Nagy kárt képes okozni az ellenfélnek. Gyengébbek a dobókéseknél. Magasabb szinten még a repülő szörnyeknek is nagy kárt tud okozni.
 
 
 
Cranky Bomb
 
Az ötödik küldetésben található a repülőgép belsejében, de ha ez elmarad, a tízedik küldetésben az egyik Gömb mellett meglelhető. Egyszerre többet is lehet dobálni belőle. A játékost nem éri kár a robbanáskor. Legjobban akkor is hasznos, ha szűk szobákban harcol az ellenféllel, mint a Bloody Palace. Nagy erejű, magasabb szinten még nagyobb kárt okoz.
 
 
 
Bow Gun
 
A hatodik küldetés végén a vízben található meg, de ha ez elmarad, a hetedikben a vízi kamrában egy lyukba lemenve. Csak a víz alatt lehet használni. Közepes erejű és nagyon gyorsan tüzel.
 
 
 
 
 
 
Trish fegyverei
 
Sparda
 
Az első játék után Trish használja, miután Nehéz módon a játékos Dantéval ismét kijátszotta az ő fejezetét. Alap fegyverként viszi magával. Hatalmas pontossággal, nagyon nagy erővel bír, távol- és közelharcra alkalmas. Az első játék után itt is elég stílusosan lehet harcolni ezzel. Nagy kárt képes okozni.
 
Luce & Ombra
 
Egykor Spardáé volt, amit imádott, most Trish használja, mint egyetlen lőfegyver. Tökéletes pontossággal és közepes sebességgel bír, ugyanakkor gyenge fegyver. Bár gyenge, a legtöbb mozgó ellenfelet el lehet vele találni. Neve olaszul Fényt és Árnyt jelent.
 
Nightmare
 
Az első rész után megint csak Trish használja ezt. Mint az előző részben, ez is csak víz alatt lehet használni, ha a Luciás kampányt játsszuk. Közepes pontossággal és erővel, választható sebességgel bír. Továbbá visszaverődik a lövés, s ha nem vigyázunk, Trish-t is eltalálja, ami kárt okoz neki. Ciánlézert lő. Ha Trish magára ölni a démoni erejét, a lövéseket feltöltés nélkül el lehet lőni.

 

Fegyverek
 
Ebben a részben a fegyvereknek, ellenben az előző vagy a további részekben, nincsenek képességei felsorolva, mindössze a fegyverek erejét és tűzerejét lehet növelni.
 
Kardok
 
KÉP Fegyver Használója Max Level Árak
  Rebellion Dante 5 5000 10000 20000

40000

Diesel Dante
  Vendetta
Dante
Diesel Dante
DMC1-es Dante
  Force Edge DMC1-es Dante
  Merciless
Dante
Diesel Dante
DMC1-es Dante
  Cutlasser
Lucia
Diesel Lucia
Secretary
  Klyamoor
  Zambak
  Sparda Sword Trish -
 
Lőfegyverek
 
Kép Fegyver Használója Max Level Árak
  Ebony & Ivory
Dante
Diesel Dante
DMC1-es Dante
3 10000 20000 30000
  Submachine Gun
  Shotgun
  Missile Launcher
  Throwing Daggers
Lucia
Diesel Lucia
Secretary
  Darts
  Cranky Bomb
  Bowgun 4000 8000 10000
  Luce & Ombra Trish -
  Nightmare Gamma
 
Forrás: X
Saját fordítás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal