Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

<<< Vissza a Devil May Cry 2 adatlapjára

Dante fegyverei
 
 
Rebellion
 
Dante alapfegyvere, védjegye, egyben egy örökség az édesapjától. A sorozatban először tűnik fel ez a kard. Közel harcokhoz alkalmas gyenge fegyver.
 
 
 
 
 
Force Edge
 
Az előző játékból visszatérő fegyver, amit csak akkor használhatunk, ha Dante magára veszi szintén az előző játékban viselt ruháját. Ugyanolyan, mint a Rebellion: közelharci és gyenge fegyver. Ez a kard is édesapja után maradt rá, amit itt nem lehet a Sparda kardra változtatni.
 
 
Vendetta
 
Dante a hetedik küldetésben egy kis szobában találja a láva tenger felett átjutható ajtón. Erősebb, mint a Rebellion vagy a Force Edge. Vastagabb és nagyobb. A főellenfelek ellen ezzel érdemes harcolni.
 
 
 
 
 
 
Merciller
 
A tizenegyedik küldetésben a lapítótüske szobában, miután összetöri a játékos az ajtót, megáll a tüske, de ha visszamegy a megváltozott járaton, eljut a kardhoz. Hosszú távra is alkalmas kard. Erősebb a Rebellionnál és a Force Edgénél, de gyengébb a Vendettánál. Ez az utolsó kard, amit megszerez Dante. A legtöbb kisebb ellenfelet ezzel is érdemes támadni. A tizenegyedik küldetésekben lévő puzzle-kat is ezzel érdemes megoldani.
 
 
 
 
 
Ebony & Ivory
 
Az első rész után ismételten használja a szintén védjegyévé vált, korlátlan munícióval rendelkező kézifegyvert. Tökéletes pontossága és közepesen sebességgel lőhetünk vele, de gyenge. Dante saját kezűleg készített lőfegyverei. Gyengék, mégis el lehet pontosan találni a mozgó célpontokat. Nevük, az Ebony ébenfeketét, az Ivory elefántcsontszínt jelent.
 
 
 
Submachine Gun
 
A tizenegyedik küldetésben az eltűnő vékonylap padló terem egyik kis szobájában találja meg Dante - de a tizenhetedikben is fel lehet, ha elmaradna. Gyorsan tüzel, hasznos, főleg az utolsó két ellenfél ellen. Tökéletes pontossággal, közepes sebességgel és folyamatos tűzeléssel bír, mégis gyenge erejű. Erősebb az Ebony & Ivory-nál.
 
 
 
 
Shotgun
 
A negyedik küldetésben szerezhető meg, miután Dante legyőzte Jokatgulmot, a csápos vízi szörnyet. Közvetlenül a motor mellett vehető fel. Kisebb távolságban képes nagyobb kárt okozni. Tökéletes pontossággal, közepes sebességgel és folyamatos tüzeléssel bír., még erejében is erősebb az Ebony & Ivory-nál vagy a Submachine Gunnál. Ez is tökéletes választás a kisebb ellenfelek leverésére.
 
 
 
Missile Launcher
 
A kilencedik küldetés végén található repülőgép belsejében egy dobozt összetörve szerezhetjük meg. Egy rakétavető, ami egyike Dante legerősebb fegyverei közül, ugyanakkor a kilőtt lövedék lassan ér célba, mégis hatásos. A levegőbe ugorva nem lehet ezzel lőni. Kevésbé hasznos a főellenfelek ellen. Kis erejű a tüzelése és a pontossága, mégis nagy kért képes okozni. A legtöbb főellenfél ellen nagyon hasznos fegyver. Gyorsan mozgó célpontot nagyon nehezen lehet eltalálni vele.
 
 
 
Lucia fegyverei
 
 
Cutlasser
 
Lucia alapfegyvere. Rövid, görbe pengéjű tőrök, amit élével lefele fog és harcol vele Lucia. Közelharci gyenge fegyver.
 
 
 
 
 
 
 
Klyamores
 
A harmadik küldetésben található a vonatállomáson - ahol Dante megküzdött Oranguerrával. Pengéi ugyanolyan hosszúak, mint a Cutlassernek és kissé erősek. Gyengéb a Zambaknál. A legtöbb ellenfélt ezzel is érdemes támadni. A nyolcadik küldetésben ezzel érdemes a puzzle-t megoldani.
 
 
 
 
Zambak
 
A tízedik küldetésben szerezhető meg. Nagyobb erővel bír, pengéi erősek, de más pengéknél lassabb, mégis szüksége lesz a játékosnak erre. Ezt a kardot szerzi meg utoljára Lucia. Nagy pengével bíró duplakard, nagyon nagy kárt képes okozni a legtöbb ellenfélnek. Ha ezzel harcol Lucia, lassú lesz a mozgása, mivel a fegyver kissé nehézkes.
 
 
 
 
Throwing Knives
 
Lucia másik alapfegyvere, a dobókések. Nagyobb erővel bír a kézifegyvereknél, és igen hasznosak. Erősek és tökéletes pontossággal bírnak, mégis korlátolt lövési sorozata van. A késeket az égtájak szerint bármelyik irányba lehet dobni - észak, dél, kelet és nyugat. Még a levegőben is. A levegőben dobálva ezeket még gyorsabban csinálja.
 
 
 
Darts
 
A második küldetésben található a falépcsőkön és platformokon haladva. Meglelhető egy szobor, azt összetörve ott találja a játékos. Közepes erejű, korlátolt pontosságú. Lucia ebből hármat tud pontosan eldobni. Nagy kárt képes okozni az ellenfélnek. Gyengébbek a dobókéseknél. Magasabb szinten még a repülő szörnyeknek is nagy kárt tud okozni.
 
 
 
Cranky Bomb
 
Az ötödik küldetésben található a repülőgép belsejében, de ha ez elmarad, a tízedik küldetésben az egyik Gömb mellett meglelhető. Egyszerre többet is lehet dobálni belőle. A játékost nem éri kár a robbanáskor. Legjobban akkor is hasznos, ha szűk szobákban harcol az ellenféllel, mint a Bloody Palace. Nagy erejű, magasabb szinten még nagyobb kárt okoz.
 
 
 
Bow Gun
 
A hatodik küldetés végén a vízben található meg, de ha ez elmarad, a hetedikben a vízi kamrában egy lyukba lemenve. Csak a víz alatt lehet használni. Közepes erejű és nagyon gyorsan tüzel.
 
 
 
 
 
 
Trish fegyverei
 
Sparda
 
Az első játék után Trish használja, miután Nehéz módon a játékos Dantéval ismét kijátszotta az ő fejezetét. Alap fegyverként viszi magával. Hatalmas pontossággal, nagyon nagy erővel bír, távol- és közelharcra alkalmas. Az első játék után itt is elég stílusosan lehet harcolni ezzel. Nagy kárt képes okozni.
 
Luce & Ombra
 
Egykor Spardáé volt, amit imádott, most Trish használja, mint egyetlen lőfegyver. Tökéletes pontossággal és közepes sebességgel bír, ugyanakkor gyenge fegyver. Bár gyenge, a legtöbb mozgó ellenfelet el lehet vele találni. Neve olaszul Fényt és Árnyt jelent.
 
Nightmare
 
Az első rész után megint csak Trish használja ezt. Mint az előző részben, ez is csak víz alatt lehet használni, ha a Luciás kampányt játsszuk. Közepes pontossággal és erővel, választható sebességgel bír. Továbbá visszaverődik a lövés, s ha nem vigyázunk, Trish-t is eltalálja, ami kárt okoz neki. Ciánlézert lő. Ha Trish magára ölni a démoni erejét, a lövéseket feltöltés nélkül el lehet lőni.

 

Fegyverek
 
Ebben a részben a fegyvereknek, ellenben az előző vagy a további részekben, nincsenek képességei felsorolva, mindössze a fegyverek erejét és tűzerejét lehet növelni.
 
Kardok
 
KÉP Fegyver Használója Max Level Árak
  Rebellion Dante 5 5000 10000 20000

40000

Diesel Dante
  Vendetta
Dante
Diesel Dante
DMC1-es Dante
  Force Edge DMC1-es Dante
  Merciless
Dante
Diesel Dante
DMC1-es Dante
  Cutlasser
Lucia
Diesel Lucia
Secretary
  Klyamoor
  Zambak
  Sparda Sword Trish -
 
Lőfegyverek
 
Kép Fegyver Használója Max Level Árak
  Ebony & Ivory
Dante
Diesel Dante
DMC1-es Dante
3 10000 20000 30000
  Submachine Gun
  Shotgun
  Missile Launcher
  Throwing Daggers
Lucia
Diesel Lucia
Secretary
  Darts
  Cranky Bomb
  Bowgun 4000 8000 10000
  Luce & Ombra Trish -
  Nightmare Gamma
 
Forrás: X
Saját fordítás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?