devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 adatlapjára
 
Dante második kalanjának a Dumary-sziget (デュマーリ島 Djumari Sima) adott helyett. Ez egy ősi sziget, ami az amerikai földeken helyezkedik el. A sziget mediterrán légióiban vallásos menekültekre találtak, akik különböző vallással követték a pogány isteneket. Azok, akik a rabszolgákkal elmenekültek, asszimilálódtak az új kultúrával, hogy ismerté váljanak a Vie de Marli földön. A démonok világából elnyert isteni entitásuk által az általuk elvégzett szertartások gyakran ördögűzéssel végződtek, melyeket megpecsételtek. Ezeket a vallásokat a papok klánja, az Őrzők vezették, akik istenük démoni erejét kölcsönözték, hogy megvédjék őket és a Vie de Marlin elterjedt néhány legendát. A Legendás Sparda néhány száz évvel ezelőtt eljött a démonok világából, hogy elűzze a gonosz ősi Argosax-ot, aki valaha volt legerősebb és legrosszabb démon nagyúr. Sparda a az arcana ereklyéket használta a Vie de Marli támogatásával, hogy megpecsételje a gonoszt, és hogy csapdába csalja a démonok világába, majd visszatért az emberek világába.
 
 
Pár évtizeddel ezelőtt az Uroboros, egy multinacionális, publikus vállalt, melyet Arius, egy multimilliomos démon vezetett, saját hivatalával hivatalos várost kezdett építeni gyáraival és tengereken található olajfúrótornyokból. Ezeket egyesítette felhőkarcolókkal, amely Felhőkarcoló Szentélynek (Skyscraper Sanctum) nevezett el, ami a Dumary-sziget nyugati részére épült. Az indok, amiért a szigeten voltak, különleges ércéket akartak szerezni, hogy a sziget hegységeibe rejtsék el. Bár valódi céljuk az volt, hogy visszaszerezzék a legendás arcana ereklyéket és feltámasszák Argosax-ot, és elfoglalják a Földet.
 
A Devil May Cry-ban
 
Dantét ezúttal a Dumary-szigetre hívta a sors, néhány évvel az első rész után. A szigeten uralkodik egy Arius nevű démon, aki multinacionális vállalatot vezet, meg akarja szerezni az arcana ereklyéket és elfoglalni a világot, megszerezve Argosax erejét. Dante és női társa, Lucia külön utakon a városon keresztül eljutnak a gyárig, ami elpusztul, majd onnan a romokig, ahol megszereznek egy ereklyét. Lucia megküzd Arius-szal, de kevésnek bizonyul az ereje, helyette Dante intézi el. A városra telepedett káosz közt eljutnak Arius cégébe, Dante át a démonok világába, ahol megküzd Argosax-szal, Lucia Arius-szal számol le végleg.
 
A sziget térképe
 
A játékot egy múzeumban kezdjük, ahol Luciát megtámadják a madárdémonok, de Dante megmenti. Kettejük játékmenetbeli bejárandó útjuk részben megegyező, de van, hogy mindketten megfordulnak azon a helyen. A romokba külön úton jutnak el. A városban, a romokban, majd Arius vállalatában megküzdenek vele. Elmenekülnek sikeresen, a városra telepedett káoszban megnyitják a démonok világába vezető átjárót. Amikor Dante végleg leszámolt Arius-szal, Lucia megtámadja és arra kéri, ölje meg, mivel miatta történt ez az egész.
 
A rituálé nem fejeződött be. Dante elindul megállítani Argosax-ot, Lucia Arius-szal végez. Dante a Pokolból igyekszik kimenekülni, míg Lucia és Matier a városban várják. Lucia később a Devil May Cry irodában vár a félvérre, dobálva annak érméjét. A motor zugásra arra következtet, megérkezett és kiszalad. De ezt már nem tudtuk meg, hogy tényleg ő jött-e meg.
 
Forrás: X
Saját írás és fordítás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!