Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.15. 16:01
2018.04.14. 19:05
2018.04.11. 19:30
2018.04.08. 19:47
2018.04.04. 08:09
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 adatlapjára
 
Dante második kalanjának a Dumary-sziget (デュマーリ島 Djumari Sima) adott helyett. Ez egy ősi sziget, ami az amerikai földeken helyezkedik el. A sziget mediterrán légióiban vallásos menekültekre találtak, akik különböző vallással követték a pogány isteneket. Azok, akik a rabszolgákkal elmenekültek, asszimilálódtak az új kultúrával, hogy ismerté váljanak a Vie de Marli földön. A démonok világából elnyert isteni entitásuk által az általuk elvégzett szertartások gyakran ördögűzéssel végződtek, melyeket megpecsételtek. Ezeket a vallásokat a papok klánja, az Őrzők vezették, akik istenük démoni erejét kölcsönözték, hogy megvédjék őket és a Vie de Marlin elterjedt néhány legendát. A Legendás Sparda néhány száz évvel ezelőtt eljött a démonok világából, hogy elűzze a gonosz ősi Argosax-ot, aki valaha volt legerősebb és legrosszabb démon nagyúr. Sparda a az arcana ereklyéket használta a Vie de Marli támogatásával, hogy megpecsételje a gonoszt, és hogy csapdába csalja a démonok világába, majd visszatért az emberek világába.
 
 
Pár évtizeddel ezelőtt az Uroboros, egy multinacionális, publikus vállalt, melyet Arius, egy multimilliomos démon vezetett, saját hivatalával hivatalos várost kezdett építeni gyáraival és tengereken található olajfúrótornyokból. Ezeket egyesítette felhőkarcolókkal, amely Felhőkarcoló Szentélynek (Skyscraper Sanctum) nevezett el, ami a Dumary-sziget nyugati részére épült. Az indok, amiért a szigeten voltak, különleges ércéket akartak szerezni, hogy a sziget hegységeibe rejtsék el. Bár valódi céljuk az volt, hogy visszaszerezzék a legendás arcana ereklyéket és feltámasszák Argosax-ot, és elfoglalják a Földet.
 
A Devil May Cry-ban
 
Dantét ezúttal a Dumary-szigetre hívta a sors, néhány évvel az első rész után. A szigeten uralkodik egy Arius nevű démon, aki multinacionális vállalatot vezet, meg akarja szerezni az arcana ereklyéket és elfoglalni a világot, megszerezve Argosax erejét. Dante és női társa, Lucia külön utakon a városon keresztül eljutnak a gyárig, ami elpusztul, majd onnan a romokig, ahol megszereznek egy ereklyét. Lucia megküzd Arius-szal, de kevésnek bizonyul az ereje, helyette Dante intézi el. A városra telepedett káosz közt eljutnak Arius cégébe, Dante át a démonok világába, ahol megküzd Argosax-szal, Lucia Arius-szal számol le végleg.
 
A sziget térképe
 
A játékot egy múzeumban kezdjük, ahol Luciát megtámadják a madárdémonok, de Dante megmenti. Kettejük játékmenetbeli bejárandó útjuk részben megegyező, de van, hogy mindketten megfordulnak azon a helyen. A romokba külön úton jutnak el. A városban, a romokban, majd Arius vállalatában megküzdenek vele. Elmenekülnek sikeresen, a városra telepedett káoszban megnyitják a démonok világába vezető átjárót. Amikor Dante végleg leszámolt Arius-szal, Lucia megtámadja és arra kéri, ölje meg, mivel miatta történt ez az egész.
 
A rituálé nem fejeződött be. Dante elindul megállítani Argosax-ot, Lucia Arius-szal végez. Dante a Pokolból igyekszik kimenekülni, míg Lucia és Matier a városban várják. Lucia később a Devil May Cry irodában vár a félvérre, dobálva annak érméjét. A motor zugásra arra következtet, megérkezett és kiszalad. De ezt már nem tudtuk meg, hogy tényleg ő jött-e meg.
 
Forrás: X
Saját írás és fordítás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal