Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 2 adatlapjára
 
Dante második kalanjának a Dumary-sziget (デュマーリ島 Djumari Sima) adott helyett. Ez egy ősi sziget, ami az amerikai földeken helyezkedik el. A sziget mediterrán légióiban vallásos menekültekre találtak, akik különböző vallással követték a pogány isteneket. Azok, akik a rabszolgákkal elmenekültek, asszimilálódtak az új kultúrával, hogy ismerté váljanak a Vie de Marli földön. A démonok világából elnyert isteni entitásuk által az általuk elvégzett szertartások gyakran ördögűzéssel végződtek, melyeket megpecsételtek. Ezeket a vallásokat a papok klánja, az Őrzők vezették, akik istenük démoni erejét kölcsönözték, hogy megvédjék őket és a Vie de Marlin elterjedt néhány legendát. A Legendás Sparda néhány száz évvel ezelőtt eljött a démonok világából, hogy elűzze a gonosz ősi Argosax-ot, aki valaha volt legerősebb és legrosszabb démon nagyúr. Sparda a az arcana ereklyéket használta a Vie de Marli támogatásával, hogy megpecsételje a gonoszt, és hogy csapdába csalja a démonok világába, majd visszatért az emberek világába.
 
 
Pár évtizeddel ezelőtt az Uroboros, egy multinacionális, publikus vállalt, melyet Arius, egy multimilliomos démon vezetett, saját hivatalával hivatalos várost kezdett építeni gyáraival és tengereken található olajfúrótornyokból. Ezeket egyesítette felhőkarcolókkal, amely Felhőkarcoló Szentélynek (Skyscraper Sanctum) nevezett el, ami a Dumary-sziget nyugati részére épült. Az indok, amiért a szigeten voltak, különleges ércéket akartak szerezni, hogy a sziget hegységeibe rejtsék el. Bár valódi céljuk az volt, hogy visszaszerezzék a legendás arcana ereklyéket és feltámasszák Argosax-ot, és elfoglalják a Földet.
 
A Devil May Cry-ban
 
Dantét ezúttal a Dumary-szigetre hívta a sors, néhány évvel az első rész után. A szigeten uralkodik egy Arius nevű démon, aki multinacionális vállalatot vezet, meg akarja szerezni az arcana ereklyéket és elfoglalni a világot, megszerezve Argosax erejét. Dante és női társa, Lucia külön utakon a városon keresztül eljutnak a gyárig, ami elpusztul, majd onnan a romokig, ahol megszereznek egy ereklyét. Lucia megküzd Arius-szal, de kevésnek bizonyul az ereje, helyette Dante intézi el. A városra telepedett káosz közt eljutnak Arius cégébe, Dante át a démonok világába, ahol megküzd Argosax-szal, Lucia Arius-szal számol le végleg.
 
A sziget térképe
 
A játékot egy múzeumban kezdjük, ahol Luciát megtámadják a madárdémonok, de Dante megmenti. Kettejük játékmenetbeli bejárandó útjuk részben megegyező, de van, hogy mindketten megfordulnak azon a helyen. A romokba külön úton jutnak el. A városban, a romokban, majd Arius vállalatában megküzdenek vele. Elmenekülnek sikeresen, a városra telepedett káoszban megnyitják a démonok világába vezető átjárót. Amikor Dante végleg leszámolt Arius-szal, Lucia megtámadja és arra kéri, ölje meg, mivel miatta történt ez az egész.
 
A rituálé nem fejeződött be. Dante elindul megállítani Argosax-ot, Lucia Arius-szal végez. Dante a Pokolból igyekszik kimenekülni, míg Lucia és Matier a városban várják. Lucia később a Devil May Cry irodában vár a félvérre, dobálva annak érméjét. A motor zugásra arra következtet, megérkezett és kiszalad. De ezt már nem tudtuk meg, hogy tényleg ő jött-e meg.
 
Forrás: X
Saját írás és fordítás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?