Megjelenés: 2019. március 8.

Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Jelenleg a Gyűjteményekről és a Titkos küldetésekről készülnek a videók - FELFÜGESZTVE EGYENLŐRE

Itt megtekinthetők

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 


The Game Awards 2018

Időpont: 2018. december 6.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom előadást tartott, melyben még bővebb információkat osztottak meg a Devil May Cry 5-ről. Emellett a show-n előadták a Devil Triggert.

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.12.08. 14:40
2018.12.07. 17:48
2018.12.03. 19:21
2018.12.02. 19:13
2018.11.28. 19:48
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry adatlapjára
 
A Mallet-sziget (マレット島 Mareto Shima) az a sziget, ami Dante első kalandjainak helyszínéül szolgál. Mundus itt akart uralkodni, de tervét Sparda hiúsította meg, mivel az legyőzte. Sok történet nincs a szigetről, a feudális időkből sem. A szigeten áll egy hatalmas kastély, ahol kezdődik az egész játék. Ezt démonok őrzik, csapdákkal nem nagyon van tele. Sok emelete és földalatti szintjei vannak. A főcsarnokban áll egy szobor Mundus-ról, ahonnan irányit mindent - és valószínűleg innen figyelte Dantét. Bár démontanyának is nevezhető, mégis minden szobában rend van. Korai koncepciós rajzokon szerepeltek különböző szobák és kamrák, mint börtönkamrák és vendégszobák. A kastélyban ráadásul sok olyan teleport megtalálható volt, ami a Tükörvilágba vezet.
 
 
Amikor a sorozat szülőatyját, Kamija Hidekit megkérdezték a BradyGames egyik interjújában, hova helyezhető a Mallet-sziget földrajzilag, azt mondta: "Közel az alvilághoz és ha el kellene helyezni a térképen, elvesztené a rejtélyét és minden éjjel változtatná a helyét és váratlan helyeken tűnne fel".
 
A Devil May Cry-ban
 
Dantét Trish hívja el erre a szigetre, ahol Sparda egykori nagyura, Mundus készül átjárót nyitni a démonok és emberek világa között. A maga módján átküzdi magát a kastély rejtélyein és veszélyein, ajtókat nyit és a tetőkre is feljut, hogy eljusson Mundus-ig. Megküzd többek között Phantommal a katedrálisban és a tetőkön, Grifonnal a kertben, a hajón és a koloszeumben, Nelo Angeloval a hátsó kertekben, a sziget túloldalán, majd egy nagy teremben, Nightmare-el a katedrálisban, egy hátsó kertben, majd az alvilágban, végül Mundus-szal nézz szembe, Trish-el pedig egy a hangárban talált repülőgéppel elmenekülnek a szigetről, mielőtt velük együtt pusztul el.
 
A sziget térképe
 
A játékot a Devil May Cry irodában kezdjük, de a kastélyban folytatjuk. Folyosók, könyvtár, hálószobák, emeletek, földalatti labirintusok, csatornák és az udvarokra is ki lehet jutni. Vannak szobák, amik el vannak zárva és felfedezhetők titkos járatok vagy olyan elrejtettek, amiért körbe kell valahova menni.
 
   
 
   
 
 
 
A katedrális a hangárból kijött folyosó végén a könyvtár után található, ami onnan egy másik ajtón ki a hídhoz vezet. Itt küzdünk meg a játék első főellenfelével, a pók-skorpió keresztezett Phantommal. Ugyanakkor itt szerezhetjük meg a Pride of Lion emblémát. Amikor később visszatérünk a kastélyba, néhány ajtó eltűnik, mint a toronyba vezető járat. Nightmare ekkor jelenik meg, aki csak a sötétben mutatkozik, de fény hatására menekül.
 
A katedrálisból kijőve jutunk a hosszú lebegő hídhoz, ahol később a Tükör Világba is el lehet jutni. Amikor először kijövünk a hídra, át a túloldalra, még egy nagy tükör sincs ott. Amikor megvizsgáltuk a kis erkély közepét és indulnánk vissza, letörik alattunk a híd és belezuhanunk a vízbe, ahonnan a Sargassok legyőzésével juthatunk ki. Akárhányszor megpróbálunk később a törött peremeken átjutni, lezuhanhatunk, ha nem ugrunk el gyorsan a következőre.
 
   
   
 
Miután sikerült a kastélyban a felvonó hidat leengedi, onnan a kertbe juthatunk le, bár a híd magától visszaemelkedik. A kerten keresztül bejuthatunk a kolosszeumba, egy zárt ajtó miatt körbe kell járni a szigetet. Az udvar első részében szerezhetjük meg Ifritet és küzdhetünk meg Griffonnal. A kolosszeum zárva, tovább kell menni azért, ami először a még másik két ajtót nyitja. Az udvar után egy köddel belepett erdőbe, egy kisebb térre, majd a ködkanyonba jutunk. Ezután egy üvegházba, ahol másodszor kell megküzdeni Nelo Angeloval.
 
Ezután jut el Dante a szellemhajóhoz, ami bár használhatatlan, romokban hever, itt szerez meg egy kulcsot, de aztán a hajó elindul. Amint partot ér, eljut egy tüskés kamrába, onnan a vízeséshez, a hegyekbe, míg eljut ahhoz a zárt ajtóhoz, ami az udvarban nem lehetett kinyitni, vagyis a másik oldalon nyitható volt. Itt bejut a megszerzett kulcsokkal a kolosszeumba, megküzd Griffonnal, s miután szemtanúja volt annak, hogy Mundus kivégzi, lejut a földalatti kis kamrába, ahol megszerez egy olyan kulcsot, amivel aktiválja a hidat és visszajut a már sötétségbe borult kastélyba.
 
   
   
 
   
 
 
A sötétségbe borult kastélynak katedrálisában megküzd Nightmare-el, bejut a Tükörvilágba, ahol megszerzi az Alvilág kapuját nyitó Bölcsek Kövét és legyőzi utoljára Nelo Angelot - ekkor tudta meg ráadásul, hogy ő a testvére, Vergil volt. Legyőzve többek között a kisebb ellenfeleket, Phantomot és Griffont, odalent még több rémség és veszély vár rá, de még egyszer, utoljára leszámol Nighmare-el végleg. Női társa Trish ráadásul ellene fordult, ennek ellenére mégis megmentette egy majdnem rázúdult sziklatömb elől. Azért tette, mert Trish hasonlít Dante meggyilkolt édesanyjára, az ember Evára.
 
   
 
 
Eljutva végül a nagy terembe találkozik apja egykori vezetőjével és Trish-t is ott találja eszméletlenül. Mundus megsebzi. Amikor még egyszer megtámadná, Trish feláldozva magát megmenti. A nő holtan esik a földre, ezután Dante és Mundus megküzdenek az alvilág egy másik részében. A halott Trish-nél hagyva az amulettet és egyik kardját, a Spardát menekül a szigetről, mielőtt az elpusztul. A hangárig jut, de onnan bezuhan a csatornákba és utoljára megküzd Mundus-szal. Trish visszatér, átadja erejét, majd legyőzi végleg. Ezután sikeresen és időben kijutnak a szigetről, ami végül elpusztul.
 
Forrás X
Saját fordítás, lopás esetén Feketelistás vagy
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?