Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok.

Főoldal - Hírek, frissek.

Megnézem
Menü - Infók, segítségek.
Megnézem
A franchise-ról - Indulásától a mai napig.
Megnézem
Videojátékok - A franchise részei.
Megnézem
Film, sorozat - Démonvadászaink a vásznon.
Megnézem
Extrák - Lépj be a Devil May Cry irodába.
Megnézem
Végigjátszás - Útmutató, segítségek az elakadásokban képpel és videóval.
Megnézem
Fórum - Csevegő, kibeszélő részleg a másik oldalon.
Megnézem

Az oldalról
 
A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig.
 
Bővebben >>>
 
Oldalinfó
 
Nyitás: 2013. 05. 01.
Zárás: Soha
Téma: Devil May Cry
Szerkesztő, fordító, design: Devilcsaj
Kódok: LindaDesign
Ajánlott böngésző: Mozzilla Firefox
Email: devilcsaj1991@citromail.hu
 
Bővebben >>>
 
címkék
 
2017 * 2018 * capcom * dmc1 * dmc2 * dmc3 * dmc4 * reboot * anime * extrák * friss
 
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.05.18. 07:06
2018.05.16. 11:29
2018.05.15. 09:16
2018.05.14. 07:52
2018.05.13. 16:41
 

 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazz
Nemsokára E32018. A Capcom ott lesz.
Szerintetek bejelentik végre a Devil May Cry 5-öt?

Igen :D
Nem :(
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
<<< Vissza a Devil May Cry adatlapjára
 
A Mallet-sziget (マレット島 Mareto Shima) az a sziget, ami Dante első kalandjainak helyszínéül szolgál. Mundus itt akart uralkodni, de tervét Sparda hiúsította meg, mivel az legyőzte. Sok történet nincs a szigetről, a feudális időkből sem. A szigeten áll egy hatalmas kastély, ahol kezdődik az egész játék. Ezt démonok őrzik, csapdákkal nem nagyon van tele. Sok emelete és földalatti szintjei vannak. A főcsarnokban áll egy szobor Mundus-ról, ahonnan irányit mindent - és valószínűleg innen figyelte Dantét. Bár démontanyának is nevezhető, mégis minden szobában rend van. Korai koncepciós rajzokon szerepeltek különböző szobák és kamrák, mint börtönkamrák és vendégszobák. A kastélyban ráadásul sok olyan teleport megtalálható volt, ami a Tükörvilágba vezet.
 
 
Amikor a sorozat szülőatyját, Kamija Hidekit megkérdezték a BradyGames egyik interjújában, hova helyezhető a Mallet-sziget földrajzilag, azt mondta: "Közel az alvilághoz és ha el kellene helyezni a térképen, elvesztené a rejtélyét és minden éjjel változtatná a helyét és váratlan helyeken tűnne fel".
 
A Devil May Cry-ban
 
Dantét Trish hívja el erre a szigetre, ahol Sparda egykori nagyura, Mundus készül átjárót nyitni a démonok és emberek világa között. A maga módján átküzdi magát a kastély rejtélyein és veszélyein, ajtókat nyit és a tetőkre is feljut, hogy eljusson Mundus-ig. Megküzd többek között Phantommal a katedrálisban és a tetőkön, Grifonnal a kertben, a hajón és a koloszeumben, Nelo Angeloval a hátsó kertekben, a sziget túloldalán, majd egy nagy teremben, Nightmare-el a katedrálisban, egy hátsó kertben, majd az alvilágban, végül Mundus-szal nézz szembe, Trish-el pedig egy a hangárban talált repülőgéppel elmenekülnek a szigetről, mielőtt velük együtt pusztul el.
 
A sziget térképe
 
A játékot a Devil May Cry irodában kezdjük, de a kastélyban folytatjuk. Folyosók, könyvtár, hálószobák, emeletek, földalatti labirintusok, csatornák és az udvarokra is ki lehet jutni. Vannak szobák, amik el vannak zárva és felfedezhetők titkos járatok vagy olyan elrejtettek, amiért körbe kell valahova menni.
 
   
 
   
 
 
 
A katedrális a hangárból kijött folyosó végén a könyvtár után található, ami onnan egy másik ajtón ki a hídhoz vezet. Itt küzdünk meg a játék első főellenfelével, a pók-skorpió keresztezett Phantommal. Ugyanakkor itt szerezhetjük meg a Pride of Lion emblémát. Amikor később visszatérünk a kastélyba, néhány ajtó eltűnik, mint a toronyba vezető járat. Nightmare ekkor jelenik meg, aki csak a sötétben mutatkozik, de fény hatására menekül.
 
A katedrálisból kijőve jutunk a hosszú lebegő hídhoz, ahol később a Tükör Világba is el lehet jutni. Amikor először kijövünk a hídra, át a túloldalra, még egy nagy tükör sincs ott. Amikor megvizsgáltuk a kis erkély közepét és indulnánk vissza, letörik alattunk a híd és belezuhanunk a vízbe, ahonnan a Sargassok legyőzésével juthatunk ki. Akárhányszor megpróbálunk később a törött peremeken átjutni, lezuhanhatunk, ha nem ugrunk el gyorsan a következőre.
 
   
   
 
Miután sikerült a kastélyban a felvonó hidat leengedi, onnan a kertbe juthatunk le, bár a híd magától visszaemelkedik. A kerten keresztül bejuthatunk a kolosszeumba, egy zárt ajtó miatt körbe kell járni a szigetet. Az udvar első részében szerezhetjük meg Ifritet és küzdhetünk meg Griffonnal. A kolosszeum zárva, tovább kell menni azért, ami először a még másik két ajtót nyitja. Az udvar után egy köddel belepett erdőbe, egy kisebb térre, majd a ködkanyonba jutunk. Ezután egy üvegházba, ahol másodszor kell megküzdeni Nelo Angeloval.
 
Ezután jut el Dante a szellemhajóhoz, ami bár használhatatlan, romokban hever, itt szerez meg egy kulcsot, de aztán a hajó elindul. Amint partot ér, eljut egy tüskés kamrába, onnan a vízeséshez, a hegyekbe, míg eljut ahhoz a zárt ajtóhoz, ami az udvarban nem lehetett kinyitni, vagyis a másik oldalon nyitható volt. Itt bejut a megszerzett kulcsokkal a kolosszeumba, megküzd Griffonnal, s miután szemtanúja volt annak, hogy Mundus kivégzi, lejut a földalatti kis kamrába, ahol megszerez egy olyan kulcsot, amivel aktiválja a hidat és visszajut a már sötétségbe borult kastélyba.
 
   
   
 
   
 
 
A sötétségbe borult kastélynak katedrálisában megküzd Nightmare-el, bejut a Tükörvilágba, ahol megszerzi az Alvilág kapuját nyitó Bölcsek Kövét és legyőzi utoljára Nelo Angelot - ekkor tudta meg ráadásul, hogy ő a testvére, Vergil volt. Legyőzve többek között a kisebb ellenfeleket, Phantomot és Griffont, odalent még több rémség és veszély vár rá, de még egyszer, utoljára leszámol Nighmare-el végleg. Női társa Trish ráadásul ellene fordult, ennek ellenére mégis megmentette egy majdnem rázúdult sziklatömb elől. Azért tette, mert Trish hasonlít Dante meggyilkolt édesanyjára, az ember Evára.
 
   
 
 
Eljutva végül a nagy terembe találkozik apja egykori vezetőjével és Trish-t is ott találja eszméletlenül. Mundus megsebzi. Amikor még egyszer megtámadná, Trish feláldozva magát megmenti. A nő holtan esik a földre, ezután Dante és Mundus megküzdenek az alvilág egy másik részében. A halott Trish-nél hagyva az amulettet és egyik kardját, a Spardát menekül a szigetről, mielőtt az elpusztul. A hangárig jut, de onnan bezuhan a csatornákba és utoljára megküzd Mundus-szal. Trish visszatér, átadja erejét, majd legyőzi végleg. Ezután sikeresen és időben kijutnak a szigetről, ami végül elpusztul.
 
Forrás X
Saját fordítás, lopás esetén Feketelistás vagy
 
 
Készül
 
 
* Videojátékok adatlapján, ami még el van maradva
* Végigjátszásokban elmaradt képek
* 1-3 játék végigjátszás videói
* Tutorial videók
* Extrák átalakítása
* DmC Devil May Cry adatlapja bővítése
* DmC Devil May Cry Végigjátszás megírása
* 3., 4. és Reboot zenealbum feltöltése YouTube-ra.

 

 
ezekre várunk

 

devil may cry 5

Állapot: Bejelentésre vár

Megjelenés: 2019 (?)

Platform: PS4 és PC (?)

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. Úgy tűnik, a 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
események
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek: X X X
 

 
 
Devil May Cry iroda

 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

            

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal