Szavazás elindult!

 
HAMAROSAN

 

Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC
 
1. demó: 2018. decemberétől 2019 január 6., csak Xbox One-ra
2. demó elérhető 2019. február 7-től Xbox One-ra és PS4-re
 
KÉSZÜL
Készül a DmC Devil May Cry írásos és képes végigjátszása
 
 
YouTube * Az oldalon
 
Dante
 
Írásos: 20/1+Intro
Videós: 20/0
Képes: 20/1+Intro
 
Vergil's Downfall
 
Írásos: 6/6+Intro és Epilógus
Videós: 6/0
Képes: 6/6
 
Devil May Cry 5
 
 
2019. március 8-tól készül
 
Devil May Cry 4
 
 
Írásos: 20+Intro & Epilogue
Videós: 20+Intro & Epilogue
Képes: 20+Intro & Epilogue
Gyűjtemények: 13 kész (hiányos)
Titkos küldetések: 12/8 (hiányos)
 
Készül a Devil May Cry 3 videós végigjátszása
 
 
Elkészült teljesen még Vergil Introja is, feltöltésre vár. A Gyűjtemények és Titkos küldetések vannak soron hamarosan.
 
 
Írásos: 20+Intro & Epilogue
Videós: 20+Intro & Epilogue (feltöltés alatt)
Képes: 20+Intro & Epilogue
Gyűjtemények: nincs videó
Titkos küldetések: nincs videó, leírás van
 
Készül a Devil May Cry 2 videós végigjátszása
 
 
A Gyűjtemények és Titkos küldetések vannak soron, de egyenlőre felfüggesztve.
 
 
Írásos: 31+Intro & Epilogue
Videós: 31+Intro & Epilogue
Képes: 31+Intro & Epilogue
Gyűjtemények: nincs videó
Titkos küldetések: nincs videó
 
Készül a Devil May Cry 1 videós végigjátszása
 
 
A Gyűjtemények és Titkos küldetések vannak soron, de egyenlőre felfüggesztve.
 
 
Írásos: 23+Intro & Epilogue
Videós: 23+Intro & Epilogue 
Képes: 23+Intro & Epilogue
Gyűjtemények: 2 küldetésről
Titkos küldetések: nincs videó, leírás van
 
EZEKRE VÁRUNK

Állapot: Bejelentve
Megjelenés: 2019. március 8.
Platform: PS4, XOne, PC (Steam)
 
 
Ismertető: Red Grave City-t lepik be ezuttal a démonok, de Nero és Dante visszatérnek, hogy ismét rendet tegyenek, miközben feltűnik egy idegen, aki ellopta Nero démoni karját, s egy másik, aki Dante segítségére siet.
 
X 
 
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: ???
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
ESEMÉNYEK
A 2019-es Videojáték Konferenciák, melyeken reménykedjünk, hogy akár a Devil May Cry 5-ről, vagy más részével, például az Adi Shankar által bejelentett televíziós sorozatról lesz valami hír.
 
 
Electronic Entertainment Expo 2019
 
Dátum: 2019 június 11-13.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia
 
Hírek: X X X X
 
 
Gamescom 2019
 
Dátum: 2019 szeptember
Helyszín: Köln, Németország
 
 
Tokyo Game Show 2019
 
Dátum: 2019 szeptember
Helyszín: Tokió, Japán
 
 
The Game Awards
 
Dátum: 2019. december
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia
 

 
 
 
 
Devil May Cry iroda

 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

TESTVÉROLDALAK

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

TEAM DEVIL

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

CSERÉK

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2019.01.12. 14:27
2019.01.09. 18:13
2019.01.07. 20:02
2019.01.06. 15:02
2019.01.05. 08:23
 
CSS Codes
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Devil May Cry 5 adatlapjára
 
Kommentben írd meg a véleményedet erről az ötletemről, lehetőleg kúlturáltan.
 
Cselekmény: Az első és negyedik játékkal függene össze, s a negyedik után fél évvel játszódna. Mind tudjuk, Dante a 2001-ben debütált szériában legyőzte édesapja egykori vezetőjét, a démon császárt, Mundus-t. Vele együtt Nelo Angelot, akiről tudjuk, hogy az a testvére, Vergil volt. Azután lett Trish a társa. Azonban egy Riev nevű démon és társai mindent megtesznek, hogy a sötét császárt feltámasszák.
 
A DMC4 Special Edition bejelentése előtt nekem voltak ötleteim, miket lehetne az ötödik részbe. Amikor kijött a Vergilről jelenet a reboot Definite Edition bemutatója videó végén, pont olyan volt, mint amit elképzeltem: Vergil köpenyben és csuklyával a fején rejtőzködve visszatér. A soron következőbe azt találtam ki, hogy ő legyen a főszereplő, aki a Mallett-szigeten, a Dante ellen vívott harca során elbukott, s a démonok világának börtönébe került, várva a kivégzésére. Ahogy akkor, itt se emlékszik semmire és beszélni se tud. Gyenge, megtört. Idelent a démonok azt híresztelik, valaki fel akarja támasztani Mundus-t, hogy a démonok seregével el tudják foglalni a világot. Vergil az egyik gyenge démon segítségével, aki szintén kivégzésre vár, segít neki kijutni a börtönből, de elszakadnak egymástól. Sikeresen eljut az átjáróig, s az emberek világába végül. Ott egy Mathayus nevű öregember talál rá. Vigyáz rá, s mivel elsőre tudta, hogy Dante ikertestvére, elviszi hozzá, de nem azonnal. Míg rendbe nem jön, rémálmai törnek elő a gyermekkorából, a Temen-Ni-Grus eseményekről, a Mallett-szigeten, s amikor Mundus irányítása alatt volt. Apránként visszatér minden emléke. Kap tőle ruhát a régi helyet, s elindulnak Dantéhoz. Az oda úton egy Riev nevű démonnal találkoznak. Azonnal felismeri Vergilt, szólítva a nevén. Közli vele, fel fogják támasztani Mundus-t. Riev Vergilre akar támadni, de Mathayus egy démonűző nyaklánc segítségével megvédi a félvért, a démont elzavarja. A városba érnek, ahol Dante él. Késő estére jár, így egy hotelben szállnak meg.
 
Dante a város egyik éttermében kártyázik epres fagyi és pizza mellett. Este van. Betér ide három férfi, akik arról beszélnek, hogy a várostól nem messze, démonok jelentek meg. Láttak egy öregembert és két démon férfit. Ezek a férfiak arra dolgoztak. Dante figyelmét felkelti és kiszed belőlük mindent. A lányokkal elmennek a helyszínre, mire ott várnak rájuk Riev és társai. Elmondja Danténak, a bátyja visszatért a Démonok világának börtönéből. Mundus ezután fog. Dante nem hisz el neki semmit, de a Mallett-szigeten történt eseményekről eszébe jutnak dolgok. Amikor úgy véli, igaz ez az egész, motorra pattan és elindul Fortunába Nerohoz. Az oda úton Riev néhány szörnnyel együtt ismét megjelenik. Kis híján végeznek vele, de felülkerekedik rajtuk és lerázza őket.
 
Nero esküvőjére készül Kyrie-vel, amikor Dante megérkezik. Elmondja a történteket. Szóba kerül a Jamato kard. Tudja, hogy neki adta, de vissza kell adnia, ha nem akarja, hogy Vergil idejöjjön és vérontás árán szerezze vissza. Nero nem megy vitába, tudván, hogy Kyrie-t és a fortunai lakosokat újabb veszélynek tenné ki, visszaadja Danténak a Jamatot. Ennek ellenére démonok jelennek meg a városban, amiket sikerül visszaverniük. Ismét megjelenik előttük Riev. Kyrie váratlanul megjelenik, akit elvisz magával. Nero emiatt visszaveszi magára régi ruháját és felfegyverkezve elindulnak az éjszakában vissza a Devil May Cry irodába.
 
Riev foglyul ejtette Kyrie-t, akit elaltatott és ketrecbe zárt. Néhány más társa is feltűnik, akik szemet vetnek rá. Riev védőburkot emel a ketrecre, távol tartva őket tőle. Elmondja, hogy az a terve, feltámasztja Mundus-t és elfoglalja a világot vele, mint szolgája. Követni fogja bárhova.
 
Vergil felriad egy rémálmaiból. Emlékszik most már arra, mi a neve, mi történt gyermekkorában, a Temen-Ni-Gru toronyban, mit tett vele Mundus és ahogy meghalt. Elmesél mindent Mathayus-nak, aki teljesen megérti. Vergil úgy dönt, szakít a múltjának azzal a részével, amikor el akarta foglalni a világot, végezni a testvérével vagy hatalmat szerezni. Elindulnak hajnalban megkeresni Dantét. Az utcán sétálva, ő álcázza magát, meglát egy ismerőst: Lady-t, akit a Devil May Cry irodáig követnek. Dantéék a terveiket beszélik meg, amikor Mathayus és Vergil belépnek az irodába. Dante alig hiszi el, hogy az a férfi igazat mondott. Lady próbálja lebeszélni, hogy megközelítse őket, mivel trükk lehet. Vergil elmesél mindent a gyerekkoráról, a harcukról és hogy Mundus törölte az emlékeit. Az utolsó harcuk után a démonok világának börtönébe került és raboskodott, várt a kivégzésére. Dante, hogy biztos legyen az egészben, megmutatja Vergilnek az édesanyjukról maradt egyetlen fényképet. Vergil könnyei kicsordulnak, amikor meglátja. Most már elhiszik. Beszélgetnek egy keveset.
 
A vége felé közben Riev és társai öt tárgyat akarnak megszerezni egy szertartáshoz, amivel felélesztik Mundus-t. Egy embert, vagyis Kyrie-t is fel akarják áldozni. A tárgyakat Dantéék is elindulnak megkeresni. Az öt tárgy: egy kehely, egy tőr, egy gömb, egy villám alakú kis méretű kulcs és egy kettétört, de összerakható tábla, amin ősi írás van. Aki azt le tudja fordítani, s a szertartáskor elmondani, elkezdődik az. Rievék ezt végül megszerzik. Az egyik tárgy megszerzésekor Vergil Riev egyik társa által súlyos sérülést kap, s majdnem belehal. Egy másik megszerzésekor Mathayus-szal végeznek.
 
Riev-ék végül egyik társuk feláldozásával, mivel az meggondolta magát, véghez viszik a szertartást és Mundus feltámad hamvaiból. Nero Rievel végez, Lady és Trish kiszabadítják Kyrie-t, közben végeznek Riev társaival. Sparda fiai Mundus ellen küzdenek meg, míg Neroék nem érnek vissza. Dante úgy gondolja, Vergil azért tért vissza részben, hogy most neki kell bebizonyítania, hogy végezzen Mundus-szal. Apjuknak és neki sikerült, habár Vergil azért bukott el, mert lelkét a sötétség uralta azokban a percekben, amikor ő küzdött a császár ellen. Vergil nem lát rá reményt, de amikor Mundus súlyosan megsebzi Dantét és a többieket, dühös lesz. Egy piros fénysugarat ugyanúgy ver vissza, mint az egyben Dante. Vergil ereje a dühtől erősödik, felölti démoni alakját, s a Jamatoval képes lesz felülkerekedni Mundus-on. Dante mindezt látja. Amikor a többiek kérnék, menjenek segíteni, nem engedi. Azt mondja, bízik a bátyjában. Visszakapta a bátyját, tudja, hogy képes lesz legyőzni. Mivel Mundus átverte, rákényszerítette, hogy végezzen Vergillel, s egyszer elbukott ellene, most képes lesz elintézni.
 
Vergil végül győz, visszaküldi Mundus-t a Pokol legmélyére. Ahogy legyőzte, szülei szellemei megjelenek előtte, akik büszkék rá. Őket még csak Dante látja, s mosolyognak. Amikor mennének, Riev még egyszer, félholtan és sérülten megjelenik és egy fénysugarat keresztül lő Vergilen, akit a földre eséskor Dante elkap, aztán kettévágja Rievet, Vergilt elviszik és ellátják. Három nappal később ébred fel, s jól van. Dante örül, hogy visszakapta a bátyját. Átadja neki a Jamatot, amit Vergil visszavesz. Csatlakozik hozzá, s együtt indulnak el egy küldetésre. Vergil előtte azt mondja: Bingo.
 
Szereplők
 
Vergil visszatér, aki ezúttal főszereplő lesz. Megszökik a démonok világának börtönéből, hogy helyre hozza Dantéval tönkre tett kapcsolatukat, s bosszút álljon Mundus-on, amiért átverte és testvére ellen fordította. Felkészül a harcukra. Úgy gondolja, édesapjának és Danténak sikerült legyőznie. Ő elbukott ellene, de most mindent megtesz. Lassacskán visszatérnek az emlékei a gyerekkorától addig, míg Mundus nem vonta az uralma alá és ölte meg Dante. Az események alatt kezdetben azt a nadrágot viseli, amit a harmadik és negyedik játékban. Miután kijut a börtönből, s megtalálja Mathayus, kap tőle egy sötétkék színű nadrágot, ujjatlan fekete kesztyűket, fekete trikópólót, arra hosszú ujjú felsőt vesz és egy derékig érő kapucnis vékony kabátot. A kapucnit a fején hordja addig, míg Dantéval nem találkozik ismét. A haját úgy hordja, ahogy Dante, s a vállán is túl nőtt. Ezt visszavágja Mathayus olyanra, mint Danténak. Dantétól visszakapja az amulettjét, s a nyakában viseli a ruhája alatt.
Dante szintén visszatér, de mint második irányítható karakterként. Amikor tudtára jut Vergil visszatérése és Mundus felélesztése, azonnal visszakéri Nerotól a Jamatot, majd felveszik Rievék ellen a harcot. Amikor látja, hogy Vergil elszántan harcol Mundus ellen, nem avatkozik bele, megbízik benne.
Mathayus az az öregember, aki megtalálja a démonok világából kijutott Vergilt. Vigyáz rá és ápolja, míg fel nem épül. Kitanítja az íjászatra, amit addig használ, míg a Jamato vissza nem kerül hozzá. Meghal a Rievék ellen vívott harc során, amikor megpróbálják az öt ereklyét megszerezni.
 
Riev, valamint öt társa akarják Mundus-t feléleszteni, hogy elfoglalják a világot. Emellett Lady, Trish, Nero és Kyrie is visszatérnek, Mundus pedig a főellenfél. Valamint kisebb ellenfelek, valamint főellenfelek.
 
Szerintem mi kell bele: 
 
* Vergil, mint főszereplő, de néha Dantét is lehessen irányítani.
* a címe legyen: Devil May Cry: Vergil' Reborn vagy Reborn of the The Dark Slayer, de a Reborn szerepeljen benne.
* Co-op mód (?)
* Automatikus mentés.
* Több túlélőhorror elem és közepes nehézségű fejtörők.
* Hack and slash játékmenet.
* Resident Evil 6, The Evil Within vagy Rise of the Tomb Raider-féle kamera.
* Resident Evil 5 vagy 6 The Mercenaries, esetleg Revelations 2 Raid Mode-féle Bloody Palace, vagy más nevezetű minijáték.
* DLC-kben melléktörténetek.
* Mundus a főgonosz, akit feltámasztanak.
* Titkos küldetések.
* Sibata Tecuja szerezze a zenét, Shawn McPherson énekelje a legtöbb zenét.
* Komponáljanak újra néhány zenét az első részből, mint a Theme of Eva.
* Pörgős és rockos zenék továbbra is, ne mint a rebootban. Esetleg szóljon némelyik félelmetesnek, igazi horrorba illő legyen.
* Lehessen ezúttal feljegyzéseket gyűjteni, főleg útmutatókat, segítségeket.
* Fedezékrendszer. Tárgyak eldobásával figyelem elterelés.
* Brutális halálozások.
* Interakciós harcok.
* A szörnyek legyenek ijesztőek, főellenfelek tűnjenek fel.
* Ugrani, sprintelni, vetődni, kapaszkodni, bukfencezni, mászni, csúszni, kúszni, járművet vezetni lehessen.
* Maradjon a küldetésekre bontott fejezetek.
* Nagyobb házakban legyenek titkok, zárt ajtók.
* Dante négy alap stílus képessége használható legyen.
* Korlátlan helyünk legyen.
* Harc alatt fegyver váltás.
* Több ruha :D Az alap ruhák mellett a Super és más.
* Ugyanúgy ranksorolja, mint az eddigiekben
* Felhasználható tárgyak felhasználása a történet tovább görgetéséhez.
* A reboothoz hasonlóan legyen egy Training Room, ahol az újonnan fejlesztett képességeket fejleszteni lehet. A képességeket Vörös Gömbökkel lehessen fejleszteni.
* Dante alapfegyverei a Rebellion és az Ebony & Ivory
* Vergil íjász felszerelést használ, míg a Jamato nem kerül vissza hozzá. Apránként visszatér a Summoned Sword képessége.
* Nero a Red Queent és a Blue Rose-t használja.
* A lőfegyverek továbbra is korlátlan töltetűek.
* A kék kő darabkákkal gyógyítjuk magunkat.
* Nehézségi módok neve könnyűtől a legnehezebbig
*** Weak Soul (Könnyű).
*** Devil Hunter (Normál).
*** Sons of Sparda (Nehéz).
*** Dante/Vergil Must Die (legnehezebb).
*** Survivor (túlélő mód, egy ütéstől halál a játékosnak, de az ellenfélnek nem).
*** Legendary Dark Knight (milliónyi ellenfél jön egyszerre. Lehetne a Bloody Palace-ban is választani).
* A nagyobb területeken ezeket lehessen találni/csinálni.
*** feljegyzéseket gyűjteni, amiken segítségek is vannak.
*** mellékküldetések, amikért vörös gömbök és extrák járnak.
*** relikviákat gyűjteni
*** térkép darabokat gyűjteni
*** kincses ládákat nyitni plusz vörös gömbökért
*** kihívásokat csinálni
* Dante, Vergil és Nero szinkronja maradjanak.
* Extrák menü legyen, azon belül.
*** A Devil May Cry története
*** A karakterekről
*** Galéria
*** Begyűjtött tárgyak
*** Térkép darabok megtekintése
 
Egyenlőre ennyi. Ha valami még eszembe jut, ide írom. 
 
Saját írás, másolni TILOS. Lopás esetén Feketelistás vagy
Utols friss: 2017. 03. 25.

 

Még nincs hozzászólás.
 

 

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg