devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019 március előtt

Platform: PS4, XOne és PC 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.06.20. 16:45
2018.06.15. 18:35
2018.06.11. 17:39
2018.06.08. 08:23
2018.06.03. 13:44
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Démonvadászok adatlapjára
 
 
Az epizódok magyaros címe a Mirax által kiadásra került címeket tartalmazza, és az angolt. Az epizódok tartalmát magam írtam annak megnézésével. A magyar nyelvű epizódok a youtube csatornámra fel vannak töltve, onnan linkeltem ide. Az epizódok tartalmát szigorúan tilos saját weboldalon közzétenni. 
 
Megértéseteket köszönöm.
 

Amelyik kép tetszik, el lehet vinni, de ezt és a képekkel telepakolt modult úgy, ahogy van, átmásolni saját oldalra SZIGORÚAN TILOS. Ha meglátom bárhol, szólok a webmesternek, amennyiben két hét figyelmeztetés után se veszed le. A képeket én készítettem az epizódok elinditásával, Bandicammel screenshotoztam, majd válogattam ki, ami megfelelt. Tiszteld meg ennyivel a munkámat.
 
Epizód képek száma
 
01 (120 kép) 02 (124 kép) 03 (135 kép) 04 (140 kép)
 
05 (140 kép) 06 (150 kép) 07 (150 kép) 08 (145 kép)
 
09 (175 kép) 10 (130 kép) 11 (155 kép) 12 (185 kép)
 

 
01: Devil May Cry
[Devil May Cry]
 
Sparda fiatalabbik fiúgyermeke, Dante megannyi veszélyes kalandot élt túl (és fog még). Most egy egyszerű megbízást kap: testőrként el kell kísérnie egy Patty nevű tizenéves kislányt abba a házba, ahol a lány öröksége várja. Csakhogy a megbízás nem telik zökkenőmentesen: démonok próbálják keresztezni útjukat, de Dante kardjával és lőfegyvereivel a pokol legmélyére küldi azokat a dögöket.
 
 
 
02: Az utak ördöge
[Highway Star]
 
Dante egyik társa, Lady visszatér, aki egy megbízást biz rá. Egy motoros banda versenyeket rendez és részt kell vennie. Dante vonakodik ettől, de miután kiderül, hogy a banda vezér, Vincent bátyja egy démon által okozott motorbalesetben meghalt és bosszút akar, meggondolja magát. A versenyük alatt feltűnik az a démon, így Lady is beszáll az akcióba.
 
 
 
03: Nem szerelem
[Not Love]
 
Dante újabb megbízást kap: meg kell ölnie egy Brad nevű démont, akit egy polgármester bérelt fel. Dante mégse teszi meg, miután Brad közli vele, szereti a polgármester lányát, aki ember, mivel az ő szülei is ilyen pár voltak: démon apa és ember anya. A kérésére elmennek a mestere által megnyitásra váró kapuhoz, hogy megállítsa
 
 
 
04: Hömpölygő villám
[Rolling Thunder]
 
Dante női társa, Trish visszatér. Lady-vel ők ketten nem éppen baráti módon mutatkoznak be, de aztán színjáték lesz az egész: Trish és Dante kitalálják, hogy megszívatják Dantét és együtt győznek le egy démont. Végül Dante sem marad ki a szívatásból :D
 
 
 
05: Magánügy
[In Private]
 
Sokan mondják, jobb nem illik beleszólni mások magánügyeibe. Így tehetne az a férfi is, aki követni kezdi Dantét, hogy megtudja, mit szeret rajta annyira Cindy. Veszélyes helyzetekbe kerül, még bejut a Devil May Cry-ba, néha kis híján kórházba jutatja magát.
 
 
 
06: A rock királynője
[Rock Queen]
 
Elena Houston másra se vágyott, mint hogy híres énekesnő lehessen. A siker elérkezésekor azonban rajongói öltek a koncertjegyekért, őmaga elfordult a legjobb barátjától, és megszállta egy démont. Dantét azzal a feladattal bízzák meg, hogy állítsa meg ezt a démoni oldalát.
 
 
 
07: A kívánságok valóra válnak
[Wishes Come Trus]
 
Vigyázz, mit kívánsz, mert abból semmi jó nem sül ki - általában. Kelly Marcus egy békés napon a folyóból kihorgássz egy maszkot, ami életre kell és a legrosszabb kívánságokat teljesíti. A barátjának is rosszat kívánt, amikor vesztett dartz-ban, magát hibáztatta, s börtönbe került. Dante - hogy bejusson abba a börtönbe - testi sértést és rongálást okoz, és kijutatja a férfit, majd hazavágja a maszkot. De mire készül Sid?
 
 
 
08: Hol nem volt
[Once Upon a Time]
 
Vannak emlékek, amiket megőrzünk. De vannak, amiket szeretnénk elfelejteni. Dantét meglátogatja egy Ernest nevű férfi, aki Tony-nak hívja és azt állítja, van bizonyíték arra, hogy Dante és az édesanyja ártatlanok. Vajon mi az igazság? Mi történt húsz évvel ezelőtt a Morris-szigeten?
 
 
 
09: Halál Póker
[Death Poker]
 
A szerencsejátékok győzelmet hozhatnak, de a nagyobb tétek akár semmit. És minél jobban akarjuk a több milliós fődíjat, 50% az esély arra, hogy a miénk legyen. És sajnos a szerencse nem mindig és mindenkinek adatik meg. Dante azonban egy hajón végzi küldetését a póker asztal mellett ülve. A Halál Pókerrel játszva, ahol a vesztes holtan távozik. Vajon ki éli túl?
 
 
10: Az utolsó ígéret
[The Last Promise]
 
Mindenki ismeri a legendás Sparda hősies tettét: két ezer évvel ezelőtt fellázadt saját fajtája ellen, és az emberek oldalára állt. Most felbukkan két tanítványa, egyikük végezni akar Dantéval, hogy megszerezze Sparda erejét. Vajon sikerül? És mit tervez még mindig Sid?
 
 
11: Kezdődjék az előadás!
[Showtime!]
 
Vannak emberek, akik abban a tudatban nőnek fel, hogy a szülei már nem élnek. Egy nap Patty halottnak hitt édesanyja visszatér. Nina Lowell egy mágikus kövek Dantéra bízz, hogy ne vonzza az ártatlanok közelébe a démonokat. Vajon Patty találkozik az édesanyjával ismét? Mire készül Sid? Elpusztul a világ, ha a birtokába kerül a nyaklánc? Egyáltalán megszerzi a nyakláncot.
 
 
12: Stílusos!
[Stylish!]
 
Mikor minden veszni látszik, a csodára sem mindig lehet számítani. Mi lesz az emberek világával? Elpusztul? Meghalt Dante? Ha léteznek csodák, jöjjön vissza és mentse meg a világot.
 
 
 
 
Saját írás, a képeket magam készítettem, lopás esetén Feketelistás vagy
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal