Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

Írj nekem!

 

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

 
 
 

Legutóbb felkerült

2017. 08. 25.

 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek (hiányos)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
 
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részét, az ötödiknek a hivatalos bejelentésére most is várunk - immár kilenc éve. Az idei E3 keretein belül nem került erre sor, talán a GamesComon vagy a Tokyo Game Show-on.

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
A negyedik rész, melyben ismét összecsapnak a Marveles és Capcomos karakterek, bár ezuttal az Ultra Stigmát kell megállítaniuk, hogy ezzel megmentsék a Földet és a világunkat.
 
 
MEGJELENT
 
 
Devil May Cry-os karakter: Dante
Megjelenés: 2017. szeptember 19.
Platform: PC, PS4, XOne
 
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2017
 
Időpont: 2017. június 13-15.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom nem tartott saját konferenciát, Ott voltak, de Devil May Cry-ról sajnos nem esett szó. Azonban megtudunk még több infót a soron következő Marvel vs. Capcom játékról, melyben Dante benne lesz. Továbbá bejelentették Monster Hunter sorozatuk következő részét, mely jövőre fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-ra.
 
Hírek: 1 * 2 * 3
 
VÉGET ÉRT
 

GAMESCOM 2017
 
Időpont: 2017. augusztus 22-26.
Helyszín: Cologne, Németország
 
A Capcom megint csak nem tarott saját konferenciát, s itt se volt semmi a Devil May Cry-ról. A Marvel vs. Capcom Infinite-ről és kovetkező Monster Hunter játékukról esett szó. 
 
Hírek: 1 * 2 * 3
 
VÉGET ÉRT
 

TOKYO GAME SHOW 2017
 
Időpont: 2017. szeptember 21.-24., 10-18 órakor (1)
Helyszín: Csiba, Japán
 
 
Megint semmi hír. :(
 
VÉGET ÉRT
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolni fogok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

  

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

             

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.11.22. 17:14
2017.10.09. 07:38
2017.09.21. 15:38
2017.09.20. 20:41
2017.09.16. 08:25
 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Démonvadászok adatlapjára
 
 
Az epizódok magyaros címe a Mirax által kiadásra került címeket tartalmazza, és az angolt. Az epizódok tartalmát magam írtam annak megnézésével. A magyar nyelvű epizódok a youtube csatornámra fel vannak töltve, onnan linkeltem ide. Az epizódok tartalmát szigorúan tilos saját weboldalon közzétenni. 
 
Megértéseteket köszönöm.
 

Amelyik kép tetszik, el lehet vinni, de ezt és a képekkel telepakolt modult úgy, ahogy van, átmásolni saját oldalra SZIGORÚAN TILOS. Ha meglátom bárhol, szólok a webmesternek, amennyiben két hét figyelmeztetés után se veszed le. A képeket én készítettem az epizódok elinditásával, Bandicammel screenshotoztam, majd válogattam ki, ami megfelelt. Tiszteld meg ennyivel a munkámat.
 
Epizód képek száma
 
01 (120 kép) 02 (124 kép) 03 (135 kép) 04 (140 kép)
 
05 (140 kép) 06 (150 kép) 07 (150 kép) 08 (145 kép)
 
09 (175 kép) 10 (130 kép) 11 (155 kép) 12 (185 kép)
 

 
01: Devil May Cry
[Devil May Cry]
 
Sparda fiatalabbik fiúgyermeke, Dante megannyi veszélyes kalandot élt túl (és fog még). Most egy egyszerű megbízást kap: testőrként el kell kísérnie egy Patty nevű tizenéves kislányt abba a házba, ahol a lány öröksége várja. Csakhogy a megbízás nem telik zökkenőmentesen: démonok próbálják keresztezni útjukat, de Dante kardjával és lőfegyvereivel a pokol legmélyére küldi azokat a dögöket.
 
 
 
02: Az utak ördöge
[Highway Star]
 
Dante egyik társa, Lady visszatér, aki egy megbízást biz rá. Egy motoros banda versenyeket rendez és részt kell vennie. Dante vonakodik ettől, de miután kiderül, hogy a banda vezér, Vincent bátyja egy démon által okozott motorbalesetben meghalt és bosszút akar, meggondolja magát. A versenyük alatt feltűnik az a démon, így Lady is beszáll az akcióba.
 
 
 
03: Nem szerelem
[Not Love]
 
Dante újabb megbízást kap: meg kell ölnie egy Brad nevű démont, akit egy polgármester bérelt fel. Dante mégse teszi meg, miután Brad közli vele, szereti a polgármester lányát, aki ember, mivel az ő szülei is ilyen pár voltak: démon apa és ember anya. A kérésére elmennek a mestere által megnyitásra váró kapuhoz, hogy megállítsa
 
 
 
04: Hömpölygő villám
[Rolling Thunder]
 
Dante női társa, Trish visszatér. Lady-vel ők ketten nem éppen baráti módon mutatkoznak be, de aztán színjáték lesz az egész: Trish és Dante kitalálják, hogy megszívatják Dantét és együtt győznek le egy démont. Végül Dante sem marad ki a szívatásból :D
 
 
 
05: Magánügy
[In Private]
 
Sokan mondják, jobb nem illik beleszólni mások magánügyeibe. Így tehetne az a férfi is, aki követni kezdi Dantét, hogy megtudja, mit szeret rajta annyira Cindy. Veszélyes helyzetekbe kerül, még bejut a Devil May Cry-ba, néha kis híján kórházba jutatja magát.
 
 
 
06: A rock királynője
[Rock Queen]
 
Elena Houston másra se vágyott, mint hogy híres énekesnő lehessen. A siker elérkezésekor azonban rajongói öltek a koncertjegyekért, őmaga elfordult a legjobb barátjától, és megszállta egy démont. Dantét azzal a feladattal bízzák meg, hogy állítsa meg ezt a démoni oldalát.
 
 
 
07: A kívánságok valóra válnak
[Wishes Come Trus]
 
Vigyázz, mit kívánsz, mert abból semmi jó nem sül ki - általában. Kelly Marcus egy békés napon a folyóból kihorgássz egy maszkot, ami életre kell és a legrosszabb kívánságokat teljesíti. A barátjának is rosszat kívánt, amikor vesztett dartz-ban, magát hibáztatta, s börtönbe került. Dante - hogy bejusson abba a börtönbe - testi sértést és rongálást okoz, és kijutatja a férfit, majd hazavágja a maszkot. De mire készül Sid?
 
 
 
08: Hol nem volt
[Once Upon a Time]
 
Vannak emlékek, amiket megőrzünk. De vannak, amiket szeretnénk elfelejteni. Dantét meglátogatja egy Ernest nevű férfi, aki Tony-nak hívja és azt állítja, van bizonyíték arra, hogy Dante és az édesanyja ártatlanok. Vajon mi az igazság? Mi történt húsz évvel ezelőtt a Morris-szigeten?
 
 
 
09: Halál Póker
[Death Poker]
 
A szerencsejátékok győzelmet hozhatnak, de a nagyobb tétek akár semmit. És minél jobban akarjuk a több milliós fődíjat, 50% az esély arra, hogy a miénk legyen. És sajnos a szerencse nem mindig és mindenkinek adatik meg. Dante azonban egy hajón végzi küldetését a póker asztal mellett ülve. A Halál Pókerrel játszva, ahol a vesztes holtan távozik. Vajon ki éli túl?
 
 
10: Az utolsó ígéret
[The Last Promise]
 
Mindenki ismeri a legendás Sparda hősies tettét: két ezer évvel ezelőtt fellázadt saját fajtája ellen, és az emberek oldalára állt. Most felbukkan két tanítványa, egyikük végezni akar Dantéval, hogy megszerezze Sparda erejét. Vajon sikerül? És mit tervez még mindig Sid?
 
 
11: Kezdődjék az előadás!
[Showtime!]
 
Vannak emberek, akik abban a tudatban nőnek fel, hogy a szülei már nem élnek. Egy nap Patty halottnak hitt édesanyja visszatér. Nina Lowell egy mágikus kövek Dantéra bízz, hogy ne vonzza az ártatlanok közelébe a démonokat. Vajon Patty találkozik az édesanyjával ismét? Mire készül Sid? Elpusztul a világ, ha a birtokába kerül a nyaklánc? Egyáltalán megszerzi a nyakláncot.
 
 
12: Stílusos!
[Stylish!]
 
Mikor minden veszni látszik, a csodára sem mindig lehet számítani. Mi lesz az emberek világával? Elpusztul? Meghalt Dante? Ha léteznek csodák, jöjjön vissza és mentse meg a világot.
 
 
 
 
Saját írás, a képeket magam készítettem, lopás esetén Feketelistás vagy
 

   

© 2013-2017 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal