Legutóbb felkerült

2018.03.10.

 

Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-ával kapcsolatban, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Remélem, tetszeni fog az oldal. Jó böngészést és szórakozást kívánok. ~ Üdv, Devilcsaj.

A Devil May Cry a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció horror franchise-a, melyből négy klasszikus, s egy reboot videojáték, egy anime sorozat, képregények, mangák, mobiljátékok és akciófigurák készültek - s fognak még. A történet középpontjában egy Dante nevű félvér áll, akinek kalandjait követhetjük végig. Édesapja, a Legendás Démon Lovag, Sparda egykor az Alvilág katonája volt, míg nem árulta el társait és mentette meg az embereket. A sorozat hatalmas népszerűségnek örvend.

Írj nekem!

 
 
* DmC Devil May Cry adatlapja (folyamatban)
* Extrák bővítése (folyamatban)
* Devil May Cry 4 végigjátszás képek, videók (hiányos, folyamatban)
* Devil May Cry 2 végigjátszás képek (hiányos, folyamatban)
* DmC Devil May Cry írott és képes végigjátszása (hamarosan)
* Az első-három Devil May Cry játék videós és képes végigjátszása. A képek készítése a játékokhoz, sorban természetesen, elkezdődtek. (2018.03.14-től)
 
Devil May Cry 4 videós végigjátszás (feltöltések alatt vagy készül)
* Devil May Cry 3-4 zenealbumának feltöltése - a harmadikat újratöltöm, a negyedik készül
 

A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat, s úgy tűnik jövőre, az E3 keretein belül hivatalosan bemutatják. Devil May Cry V címen készül.

Megjelenés: 2018-ban vagy 2019-ben
Platform: PS4 exkluzív (?), PC (?)

Adatlap * Hírek * Fórum

Adatlap * Hírek * Fórum

DMC Live Action
 
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
2017. december 7-én tette közzé a Capcom, hogy a tízedik évforduló alkalmából kiadott gyűjtemény végre PC-re, PlayStation 4-re és XBox One-on is meg fog jelenni.
 
 
Megjelenés: 2018. március 13.
Platform: PC, PS4, XOne
 
MEGJELENT
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében közzétették nem kevés információval, hogy készül a Devil May Cry 5. Talán a 2018-as E3-on végre több dolog kiderül.
 
Hírek:-
 

 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg ne a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

           

SZÜNETEL

  

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
Címkék

mvc4 * végigjátszás * youtube * videók * capcom * steam * rendezvény * 2017 *  hír * extrák * összlátogatottság

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.25. 09:53
2018.04.24. 09:53
2018.04.23. 09:59
2018.04.22. 21:44
2018.04.21. 18:31
 
css

CSS Codes
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
<<< Vissza a Démonvadászok adatlapjára
 
Modeus
 
A tizedik epizódban tűnt fel. Bael testvére. Sparda egykori tanítványa volt, de lemondott a kardjáról. Miután Dante végez Baellel, a testvérével, mégis előveszi, hogy végezzen vele. Elbukott. Patty Lowell kedvelte, még epres fagyit is szeretett volna készíteni neki.
 
Japán hang: Dzsódzsi Nakata| Angol hang: Andrew Love| Magyar hang: ???
 
 
Bael
 
A tizezikd epizódban tűnt fel, ahol meghal Dante által. Modeus testvére. Régen a Legendás Sötét Lovag, Sparda tanítványai voltak. Úgy gondolta, ha végez Sparda fiával, Dantéval, megszerezheti Sparda erejét. megküzdött Dantéval, de elbukott.
 
Japán hang: Sinicsiro Miki| Angol hang: Jay Hickman| Magyar hang: ???
 
 
Abigail
 
Egy nagyerejű démon, aki az utolsó epizódban tűnt fel. Egy Allan Lowell nevű nagy hatalmú alkimista megpecsételte és elzárta az erejét. Sid szabadjára engedte, hogy végezzen az emberek világával. Dante megállította és elbukott.
 
 
 
 
Lowell fivérek
 
A Lowell fivérek az első epizódban szerepeltek. Az volt a céljuk, hogy Alan Lowell örökösét, Patty Lowellt megöljék, hogy ők kaparínthassák meg az örökséget. Hajlandóak voltak odáig elmenni, hogy démonokat uszítssanak a kislányra. A tervük elbukott, Dante védte a kislányt, még egy ál-Patty is megjelent. Az egyik fivér démonná változott, s brutálisan lemészárolta fivéreit. A nőt ugyanúgy célba vette, de Dante előbb ölte meg a fivért.
 
   
 
 
 
Molydémon 
 
Olyan démonok, melyek molylepke formában jelentek meg az első epizódban, s posztereknek álcázták még magukat. Amikor Dante a kocsmában látogat az epizód elehén, akkor is láthatók, valamint azt a posztert lővi szét, amivel elcsalták a színházba a kis Patty-t édesanyja miatt.
 
 
 
Démon a kamionon
 
A Lowell fivérek küldték Dante és Patty után. Amikor a kis páros autóval elindulnak a megadott helyszínre, Dante kiszúrja a démont egy velük szembe érkező kamion oldalán. Patty sapkáját a kislány arcába húzza, hogy ne lássa, s leszedi a démont - aztán egy ügyes manőverrel kikerüli a kamiont.
 
 
 
Démon a vonaton
 
Egy hatalmas démon, ami Dante elmondása szerint azután tűnt fel a vonaton, hogy Patty mellé leült egy utas. A férfit megölte, Dantét gyanúsították meg, de miután felvázolta a helyzetet, a démon Patty előtt az ablaknál jelenik meg. Dante leszedte a szörnyet.
 
 
 
 
Anya Démon
 
Egy női démon, akit Patty Lowell édesanyjáról mintáztak azzal a céllal, hogy magukhoz csalják és így véegzzenek vele. Az álca után a szörny és hordája végezni akart a kislánnyal, de Dante időben jött és maga intézte el a színfalak mögött.
 
 
 
Red Eye
 
Egy motoros démon, aki a második epizódban tűnt fel. Végzett Vincent fivérével, s vele is akart. Egy Dante-Vincent motoros verseny során felbukkan és Dantéra támad. Dante a kardjára szúrja fel, míg Lady a bazookájával lővi le, ezzel végeznek vele.
 
 
 
 
Nőket felfaló démon
 
Egy férfi démon, aki nőket csábított el, feküdt le velük, majd falta fel őket. Tetemeiket, csontjaikat egy kikötő raktárában rejtegette, míg Lady le nem leplezte. Lady végül legyőzi. A második epizód elején tűnik fel.
 
 
 
Higelék inasa és Belphegor
 
Mike Higel inana lányával együtt a harmadik epizódban tűnnek fel. Belphagor csatlósa és egy pszchiópata, aki ki akarta irtani az emberiséget. Képes volt egy kaput nyitni mesterének, hogy átengedje, még Mike Higelt is megsebezte, hogy annak vérével még inkább véghez tudja vinni tervét. Angelinát is készült megsebezni, amikor Dante és Brad megérkeztek. Őt Dante harcképtlenné tette, mesterét elintézte. Belphegor{1} egy csápokkal rendelkező démon nagyúr, akit Mike Higel inasa idézett meg a Higel házban, Mr. Higel véréből. Alig, hogy belépett az emberek világába, Dante visszaküldte, miután Brad elárulta, át akar jönni.
 
 
Utcai démon
 
A város falai között mászkál, Brad társa, piros szemei vannak. Imádja az emberek vérét, ami a kedvenc étele. Meg akarta idézni Belphegort, hogy teljes erőre tegyen szert és így nem kellett volna több embert megölnie. Emiatt a titokzatos gyilkosságok miatt Bradet vádolták. Dante lőfegyvert használt ellene, és elintézte. A koponyáját lőtte szét.
 
 
 
Kutya démon
 
Állati gyenge démon, ami a negyedik epizód elején látható, amikor menekül előle egy ember. Képes egyetlen szempillantás alatt bárkinek bármely testrészét leszedni, még Lady egyik fegyverét is elvette tőle. A legtöbb ilyen szörnyet Lady, majd Trish ölte meg a villámaival.
 
 
 
Démon Pap
 
A negyedik epizódban volt látható szintén. Megbízta Lady-t, hogy végezzen Trish-sel, mert a városban több a rejtélyes gyilkosságok száma. Félrevezette, mert ő tette mindezt, végül a templomban Dante és a lányok intézik fel, aki még előtte felfedi valódi kilétét.
 
 
 
Démon Mafia
 
Az ötödik epizódban Dante egy maffia bandával találkozik, akiknek egy táska pénzt vitt. A tagok felfedik előtte kilétüket, akik démonok. Dante végez velük.
 
 
 
 
 
Démoni börtön őrők
 
A hetedik epizódban Dante bejutatja magát ebbe a börtönbe, hogy kijutassa Kelly Marcus-t, aki saját felelőtlenségből elkövetett gyilkosság miatt került ide. Az őrök valójában démonok, az igazgató tart ördögi fogócskát, amiben a rabok menekülnek, az  őrök legyilkolják őket, ha nem sikerül elmenekülniük. Dante túl jár az eszükön és mindet leöli.
 
 
 
Démonok az országúton
 
Ezek a démonok azután tűnnek fel, hogy Cindy udvarlója megcsengette Dante démon hívó csengetyűjét. A Devil May Cry irodában tűntek fel először, aztán, hogy elmenekült Dante elől a férfi, az országúton győzte le a kaszás démonokat.
 
 
 
 
Démoni Maszk
 
Ez elátkozott maszk, ami a hetedik epizódban tűnt fel. Kelly Marcus talált rá horgászás közben. Bár kívánságokat teljesít, mégsem a jókat. Kelly egy barátjának rosszat kívánt, s megtörtént. Lady is hasonlót kívánt Danténak, de ő megúszta, majd elintézte. 
 
FORRÁS: X X

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal