* Elkészíteni 100%-ra az anime adatlapját
* Elkészíteni 100%-ra az videojátékok adatlapjait.
*** Devil May Cry (folyamatban)
*** Devil May Cry 2 (folyamatban)
*** Devil May Cry 3 (folyamatban)
*** Devil May Cry 4 (folyamatban)
*** Devil May Cry reboot
* Elkészíteni a Karakterek adatlapjait.
* Elkészíteni az Extrákat.
* Videós végigjátszásokat készíteni.
* Feltölteni az alkotók, színészek és mások adatlapjait.
* Az Art of the Devilre tölteni rajongói munkákat, rajzokat.
* Feltölteni a YouTube csatornámra az anime epizódjait.
* Újabb zenei videókat készíteni (vannak tervek).
* Új fejlécet készíteni.
* Feltölteni a YouTube csatornámra a videójáték zenéit. 
*** Devil May Cry (feltöltve)
*** Devil May Cry 2
*** Devil May Cry 3
*** Devil May Cry 4
*** Devil May Cry reboot
 

Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2017
 
Időpont: 2017. június 13-15.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
A Capcom még ugyan nem tette közzé, ott lesz-e az idei E3-on, de ha már Icuno Hideaki azzal fogadott minket év elején, bejelent valamit, a lehetőségek között ott lehet a következő Devil May Cry. Bizzunk benne.
 
GAMESCOM 2017
 
Időpont: 2017. augusztus 22-26.
Helyszín: Cologne, Németország
 
 
TOKYO GAME SHOW 2017
 
Időpont: 2017. szeptember 21.-24., 10-18 órakor (1)
Helyszín: Csiba, Japán
 
Talán hazai pályán tudunk meg mindent - ki tudja.
 

Összeszedtem ide, mik azok, amik öt, tíz, húsz vagy több éve történt a Devil May Cry-jal, vagy a készítői, esetleg szinkronjai kapcsán.
 
 
1977. 04. 10.: Ekkor született STEPHANIE SHEH, Kyrie szinkronhangja
1977. 07. 13.: Ekkor született KARI WAHLGREN, Lady szinkronhangja.
2007. 03.: A Capcom bezárja a CLOVER STUDIOT, ami 2004. július 1-én nyitott.
2007. 06. 14.: Tíz éve mutatták be a DÉMONVADÁSZOK ELSŐ EPIZÓDJÁT Japánban.
2007. 07. 12.: Ekkor mutatta meg nekem a Devil May Cry 3-at unokatestvérem, s ismertem meg az egész franchis-et.
2007. 08. 18.: A Capcom kiadja a DÉMONVADÁSZOK ZENEALBUMÁT a Mija Records jóvltából, akik Hamaszaki Ajumi albumainak kiadásáért is felelnek.
2007. 09. 06.: Tíz éve mutatták be a DÉMONVADÁSZOK TIZENKETTEDIK, EGYBEN UTOLSÓ EPIZÓDJÁT Japánban.
2007. 12. 19.: A Capcom kiadja a DEVIL MAY CRY 4 SPECIAL SOUNDTRACKJÉT.
 

Ide azok az oldalak kerülnek, AMIKET MÉG ÉN SZERKESZTEK VAGY TÁRSSZERKESZTŐ VAGYOK. 

 

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.04.22. 17:15
2017.04.20. 17:39
2017.04.16. 15:39
2017.04.14. 17:11
2017.04.13. 08:01
2017.04.12. 08:49
2017.04.10. 11:22
2017.04.08. 17:49
2017.04.08. 11:34
2017.04.07. 19:20
Friss hozzászólások
 
Ellenfelek
<<< Vissza a Démonvadászok adatlapjára
 
Modeus
 
A tizedik epizódban tűnt fel. Bael testvére. Sparda egykori tanítványa volt, de lemondott a kardjáról. Miután Dante végez Baellel, a testvérével, mégis előveszi, hogy végezzen vele. Elbukott. Patty Lowell kedvelte, még epres fagyit is szeretett volna készíteni neki.
 
Japán hang: Dzsódzsi Nakata| Angol hang: Andrew Love| Magyar hang: ???
 
 
Bael
 
A tizezikd epizódban tűnt fel, ahol meghal Dante által. Modeus testvére. Régen a Legendás Sötét Lovag, Sparda tanítványai voltak. Úgy gondolta, ha végez Sparda fiával, Dantéval, megszerezheti Sparda erejét. megküzdött Dantéval, de elbukott.
 
Japán hang: Sinicsiro Miki| Angol hang: Jay Hickman| Magyar hang: ???
 
 
Abigail
 
Egy nagyerejű démon, aki az utolsó epizódban tűnt fel. Egy Allan Lowell nevű nagy hatalmú alkimista megpecsételte és elzárta az erejét. Sid szabadjára engedte, hogy végezzen az emberek világával. Dante megállította és elbukott.
 
 
 
 
Lowell fivérek
 
A Lowell fivérek az első epizódban szerepeltek. Az volt a céljuk, hogy Alan Lowell örökösét, Patty Lowellt megöljék, hogy ők kaparínthassák meg az örökséget. Hajlandóak voltak odáig elmenni, hogy démonokat uszítssanak a kislányra. A tervük elbukott, Dante védte a kislányt, még egy ál-Patty is megjelent. Az egyik fivér démonná változott, s brutálisan lemészárolta fivéreit. A nőt ugyanúgy célba vette, de Dante előbb ölte meg a fivért.
 
   
 
 
 
Molydémon 
 
Olyan démonok, melyek molylepke formában jelentek meg az első epizódban, s posztereknek álcázták még magukat. Amikor Dante a kocsmában látogat az epizód elehén, akkor is láthatók, valamint azt a posztert lővi szét, amivel elcsalták a színházba a kis Patty-t édesanyja miatt.
 
 
 
Démon a kamionon
 
A Lowell fivérek küldték Dante és Patty után. Amikor a kis páros autóval elindulnak a megadott helyszínre, Dante kiszúrja a démont egy velük szembe érkező kamion oldalán. Patty sapkáját a kislány arcába húzza, hogy ne lássa, s leszedi a démont - aztán egy ügyes manőverrel kikerüli a kamiont.
 
 
 
Démon a vonaton
 
Egy hatalmas démon, ami Dante elmondása szerint azután tűnt fel a vonaton, hogy Patty mellé leült egy utas. A férfit megölte, Dantét gyanúsították meg, de miután felvázolta a helyzetet, a démon Patty előtt az ablaknál jelenik meg. Dante leszedte a szörnyet.
 
 
 
 
Anya Démon
 
Egy női démon, akit Patty Lowell édesanyjáról mintáztak azzal a céllal, hogy magukhoz csalják és így véegzzenek vele. Az álca után a szörny és hordája végezni akart a kislánnyal, de Dante időben jött és maga intézte el a színfalak mögött.
 
 
 
Red Eye
 
Egy motoros démon, aki a második epizódban tűnt fel. Végzett Vincent fivérével, s vele is akart. Egy Dante-Vincent motoros verseny során felbukkan és Dantéra támad. Dante a kardjára szúrja fel, míg Lady a bazookájával lővi le, ezzel végeznek vele.
 
 
 
 
Nőket felfaló démon
 
Egy férfi démon, aki nőket csábított el, feküdt le velük, majd falta fel őket. Tetemeiket, csontjaikat egy kikötő raktárában rejtegette, míg Lady le nem leplezte. Lady végül legyőzi. A második epizód elején tűnik fel.
 
 
 
Higelék inasa és Belphegor
 
Mike Higel inana lányával együtt a harmadik epizódban tűnnek fel. Belphagor csatlósa és egy pszchiópata, aki ki akarta irtani az emberiséget. Képes volt egy kaput nyitni mesterének, hogy átengedje, még Mike Higelt is megsebezte, hogy annak vérével még inkább véghez tudja vinni tervét. Angelinát is készült megsebezni, amikor Dante és Brad megérkeztek. Őt Dante harcképtlenné tette, mesterét elintézte. Belphegor{1} egy csápokkal rendelkező démon nagyúr, akit Mike Higel inasa idézett meg a Higel házban, Mr. Higel véréből. Alig, hogy belépett az emberek világába, Dante visszaküldte, miután Brad elárulta, át akar jönni.
 
 
Utcai démon
 
A város falai között mászkál, Brad társa, piros szemei vannak. Imádja az emberek vérét, ami a kedvenc étele. Meg akarta idézni Belphegort, hogy teljes erőre tegyen szert és így nem kellett volna több embert megölnie. Emiatt a titokzatos gyilkosságok miatt Bradet vádolták. Dante lőfegyvert használt ellene, és elintézte. A koponyáját lőtte szét.
 
 
 
Kutya démon
 
Állati gyenge démon, ami a negyedik epizód elején látható, amikor menekül előle egy ember. Képes egyetlen szempillantás alatt bárkinek bármely testrészét leszedni, még Lady egyik fegyverét is elvette tőle. A legtöbb ilyen szörnyet Lady, majd Trish ölte meg a villámaival.
 
 
 
Démon Pap
 
A negyedik epizódban volt látható szintén. Megbízta Lady-t, hogy végezzen Trish-sel, mert a városban több a rejtélyes gyilkosságok száma. Félrevezette, mert ő tette mindezt, végül a templomban Dante és a lányok intézik fel, aki még előtte felfedi valódi kilétét.
 
 
 
Démon Mafia
 
Az ötödik epizódban Dante egy maffia bandával találkozik, akiknek egy táska pénzt vitt. A tagok felfedik előtte kilétüket, akik démonok. Dante végez velük.
 
 
 
 
 
Démoni börtön őrők
 
A hetedik epizódban Dante bejutatja magát ebbe a börtönbe, hogy kijutassa Kelly Marcus-t, aki saját felelőtlenségből elkövetett gyilkosság miatt került ide. Az őrök valójában démonok, az igazgató tart ördögi fogócskát, amiben a rabok menekülnek, az  őrök legyilkolják őket, ha nem sikerül elmenekülniük. Dante túl jár az eszükön és mindet leöli.
 
 
 
Démonok az országúton
 
Ezek a démonok azután tűnnek fel, hogy Cindy udvarlója megcsengette Dante démon hívó csengetyűjét. A Devil May Cry irodában tűntek fel először, aztán, hogy elmenekült Dante elől a férfi, az országúton győzte le a kaszás démonokat.
 
 
 
 
Démoni Maszk
 
Ez elátkozott maszk, ami a hetedik epizódban tűnt fel. Kelly Marcus talált rá horgászás közben. Bár kívánságokat teljesít, mégsem a jókat. Kelly egy barátjának rosszat kívánt, s megtörtént. Lady is hasonlót kívánt Danténak, de ő megúszta, majd elintézte. 
 
FORRÁS: X X

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Devil May Cry The Animated Series
10th Anniversary
 
2007. június 14-én mutatták be a tizenkét epizódos anime sorozat epizódját. Így idén tíz éves lesz azon a napon a Devil May Cry anime.
 
 
DEVIL HUNTERS

 

 devilcsaj1991@citromail.hu

 

 
Bejelentésre vár
A klasszikus sorozat soron következő számozott részét, az ötödiknek a hivatalos bejelentésére most is várunk - immár kilenc éve. Talán az idei E3-mon Icuno Hideaki bejelenti.

 
A még el nem készült mozifilm
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.

 

 

 

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékokos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan. Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:
 
 
   
     
 
Naptár
2017. Április
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
<<   >>

Eseménynaptár

(2017-06-13 06:00)
Kezdetét veszi az idei E3   ...
(2017-06-18 00:00)
2015-ben került kiadásra a negyedik Devil May Cry videojáték különleges kiadása ...
 
Devil May Cry iroda

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 
CCSTÉMA
CSS Codes
 
Szavaz
Ki a kedveced?

Dante
Vergil
Nero
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

   

 

© 2013-2017 Devil Hunters