ÁTALAKÍTÁSOK MIATT BIZONYTALAN IDEIG SZÜNETEL AZ OLDAL

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

Devil Hunters Összefoglaló 2019

2019.12.31. 14:05, Devilcsaj
Ismét eltelt egy év

Ismét eltelt egy év a Devil Hunters számára is. De ez az év is tartogatott elegendő meglepetést nekünk, kis ördögöknek. Lássuk, mi történt az idei évben :)
 
Január: 2017 elején a Devil May Cry 2 óta a rendezésért felelős Icuno Hideaki közzétette, keményen fog dolgozni, s igyekszik minél előbb bejelenteni. Közben elkészült a DmC Devil May Cry mellék kampányának, a Vergil's Downfall képes végigjátszása. Bejelentik a Devil May Cry 5 újabb, PlayStation 4-hez és Xbox One-hoz érkezett demót, a játékidőt és a gépigényt.
 
 
Február: Elérhetővé vált a Devil May Cry 5 második demója. A Capcom megkérte rajongóit, hogy kampányoljunk azért, ha újabb részeket szeretnénk a jövőben. Nem kapunk több DLC-t a Devil May Cry 5-höz. A hónap közepén egy dél-amerikai utazása során Reuben Langdont, aki Dante állandó szinkronhangja 2005 óta, megtámadták egy barátjával együtt. Rájuk lőttek, de szerencsésen megúszták. Elkészült a 2013-as reboot képes és írásos végigjátszása.
 
 
Március: A Capcom közzétett a Devil May Cry 5-ről egy Kulisszák mögött című werkfilmet, melyben megtekinthető, hogyan készítették el az átvezető videókat színészekkel. Megjelent a Devil May Cry 5 Visions of V manga, melyet Ogata Tomio illusztrált. Morihasi Bingo által pedig egy előzmény manga jelent meg a Devil May Cry 5-höz. Március 8-án megjelent a Devil May Cry 5 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Egyúttal megkezdődött az írásos és képes végigjátszás elkészítése, melyet a mai napig nem publikáltam az oldalon. Nincs Denuvo védelem a Devil May Cry 5-ön, így felkerült a letöltő oldalakra. Két hét se telt el a DMC5 megjelenése óta, de már 2 millió példány kelt el ebből a részből, ami rekordidő a széria történetében. A sikerek ellenére gondok is adodtak, hiszen a Dante és Morrison angol szinkronjait, Reuben Langdont és Joey Cament rasszizmussal vádolták meg - a cikket lásd itt. Devil May Cry: The Live Hacker címmel színpadi darabot mutattak be Tokióban, melyet Joriko Dzsun rendezett. A Devil May Cry 5 Érdem-Díjat nyer az idei Japan Game Award-on.
 
 
Április: A hónap első napján megérkezett a Devil May Cry 5-höz a Bloody Palace túlélő minijáték. A rendező, Icuno Hideaki közzétette, már dolgozik új projektjén. Bejelentenek egy Devil May Cry témájú társasjátékot. Közben a Ninja Theory is bejelenti, hogy új projekten dolgoznak. A Capcom megerősíti, hogy nem érkezik több DLC a Devil May Cry 5-höz. Megjelenik a Devil May Cry 5 öt lemezes zenealbuma.
 
Május: A Devil Hunters hat éves. A Capcom közzéteszi, hogy a széria 2001-ben megjelent első része megjelenik Nintendo Switch-re. Ráadásul nyitottak a reboot folytatására.
 
 
Június: Az E3 előtt szivárgott ki a Ninja Theory új videojátéka, ami a Bleeding Edge címet viseli - ez a videjáték előreláthatóan 2020. március 24-én fog megjelenni Xbox One-ra és Windows-ra (a 10-es verzióra).
 
Július: Semmi 
 
Augusztus: A Capcom frissítette a játékainak eladási számait, a Devil May Cry 5 2,5 millió példánynál tart. A Devil May Cry: The Live Hacker megjelent DVD-n.
 
Szeptember: A Capcom bejelenti, hogy a 2003-as második Devil May Cry videojáték is megjelenik Nintendo Switch-re 2020 februárjában. Tom Evin fordítónak hála megérkezett a Devil May Cry 5-höz a magyarítás, így már magyar felirattal is játszható.
 
Október: A Capcom közzétette, hogy a jövőben valószínűleg több klasszikus sikersorozatát feléleszti - többek között a Darkstalkers, a Dino Crisis, az Onimusha, az Okami, a Viewtiful Joe, a Rival Schools, a Final Fight és a Ghosts 'n Goblins (X). 
 
November: A Capcom megnyitotta Tokióban saját boltját, ahol többek között Devil May Cry-os merchandise termékeket, köztük parfümöt és kölnit is lehet vásárolni - akár online (X). Egy rajongó megoldotta egy moddal, hogy a kooperatív módot, az az a Cameo rendszerben már a haverokkal is lehet játszani akár a kampány, akár a Bloody Palace alatt (X). Közzétették az idei The Game Award jelöltjeit. A Devil May Cry 5-öt a Legjobb zene és a Legjobb akciójáték kategóriákban jelölték. A Golden Joystick Awards-on elnyeri a Legjobb Vizuális Effektus díjat.
 
December: Közzétették a Steamen, hogy a Devil May Cry 5 szerepel a Legjobb új megjelenések listáján a Capcom másik idei siker dobása, a Resident Evil 2 REmake-kel egyetemben. Az idei The Game Award-on a Devil May Cry 5 elnyeri a Legjobb akciójáték díjat.
 
S még valami: Sajnos nem voltam az ősszel aktív az oldalon személyes okok miatt, de számitásaim szerint az oldal valamikor ősz elején elérte a 100.000 összlátogatottságot. :)
 
Ennyi volt az idei évre a Devil Hunters számára. Jövőre is találkozzunk.
 
Boldog Új Évet Kívánok Minden Kedves Kis Ördögnek.:)
 
1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2020.03.06. 03:07
pika
Moderált hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

 

© 2013-2021 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal