Megjelenés: 2019. március 8-én jelenik meg.

Készül a Devil May Cry videós végigjátszása

Itt megtekinthetők

devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. A játék 2019. március 8-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott volt  Devil May Cry 5-tel. Ott volt a demója és a következő bemutató videó, melyben már Dante is többet szerepelt.
 
VÉGET ÉRT
 

 

 

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.11.12. 15:58
2018.11.08. 20:43
2018.11.08. 20:30
2018.11.03. 16:38
2018.10.18. 19:05
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

FRISSITVE: Lezárt és új szavazások

2016.03.16. 15:18, Devilcsaj
Szavaz

Lezártam a még augusztusban nyitott két szavazást. Nem szavaztatok ugyan sokan, de leginkább a Devil May Cry 5-re vágytok, s Vergillel jó játszani a Devil May Cry 4: Special Editiont :D Indítottam két új szavazást. Szavazz! Most arra vagyok kíváncsi, a klasszikus részek, vagy az egyetlen reboot rész a legjobb. Valamint a klasszikus vagy a reboot Dante a legjobb.
 
UPDATE: Töröltem a szavazásokat lezárás nélkül.
 
Címkék: szavazás

FRISSÍTVE Pletyka: Készül a Devil May Cry 5?

2016.03.16. 10:53, Devilcsaj
igaz a hír?

A Capcom nem tette hivatalosan közzé, de egyes lapok arról pletykálnak, miszerint Dante következő kalandját hamarosan újra élvezhetjük - egy korábbi hír szerint valószínűleg 2017-ben.
 
A klasszikus szériát utoljára 2008-ban játszhattuk Devil May Cry 4 címen (ennek 2015 júniusában érkezett a Special Edition változata), most úgy tűnik, a Capcomos fiúk elszánták magukat, s készítenek végre egy igazi ötödik részt. Ráadásul a negyedik játékban a Nero hangját kölcsönzött koreai-amerikai színész-énekes, Johnny Yong Bosch és Rauben Langdon megosztottak egy képet a facebook-on, ami utalhat ezekre. A képet ugyan eltávolították az óta, de a francia Gameblog.fr forrásaiból megerősítették, hogy valóban fejlesztés alatt van a Devil May Cry 5.
 
Hogy hihettünk-e ennek a hírnek, egyelőre ne tegyük, míg a Capcom nem ad ki hivatalos információkat. És az, hogy az idei E3-on vagy bármely játékrendezvényen bemutatják-e, kérdéses. És hogy a két színész esetleg más produkcióban dolgozik ismét együtt, nem tudni.
 
A Devil May Cry 5-ről általam összeírt hírek kapcsán kattins IDE.
 
Az eredeti nyelvű weblapot megosztotta Ambrus Zsolt. Köszönjük! :)
 
Update! A Vergil angol hangját kölcsönző Daniel Southworth-ot rajongói faggatták facebook-os oldalán a témáról, melyben kiderül, a hír kacsának bizonyult. Dan elmondta, hogy a Johnny Yong Bosch-Reuben Landgonról törölt képnek semmi köze a Devil May Cry-hoz, más projekten dolgoznak. Hozzáfűzte, ennek ellenére nincs kizárva, hogy a jövőben ne készüljön el az ötödik klasszikus rész - nélküle végkép ne. Hogy mikor számíthatunk igazi bejelentésre, várjuk ki türelmesen.
 
 
 
 
 
FORRÁS: X
 
SAJÁT FORDÍTÁS, LOPÁS ESETÉN FEKETELISTÁS VAGY

2017-re várható az új Devil May Cry?

2016.02.18. 11:01, Devilcsaj
Igaz a hír?
 
A minap keresgéltem a Devil May Cry Volume 1-et, de sajnos sikertelenül. Viszont rábukkantam erre a hírre a www.devilmaycry.org Fórum oldalán. Hogy hihetünk-e a hírnek, egyenlőre csak reménykedjünk benne. A hír 2015. október 13-án került fel az oldalra.
 
A Capcom közzé tette a jövő évi pénzügyi terveit. Bár hivatalosan nem jelentették még be, a következő években szeretné megjelentetni többek között a Lost Planet, a MegaMan és a DarkStalker, de a következő Devil May Cry részt. Hogy a hír igaz, nem tudni.
 
A fent látható kép saját, Paintban írt, nem hivatalos.
 
 
FORRÁS: X
 
SAJÁT FORDÍTÁS

Átalakítás alatt

2016.01.30. 16:44, Devilcsaj

Az oldal jelenleg átalakítás alatt áll. Napokig-hetekig emiatt nem érhető el semmi. Türelmeteket kérem.

B.U.É.K

2015.12.31. 10:47, Devilcsaj
Ismét eltelt egy év. Zárjuk ezúttal is egy összefoglalóval.

2013 októberétől sajnos nem tudtam sűrűn szerkeszteni az oldalt, és ez a látogatottság magas csökkenésével észrevehető. Nem fogok magyarázkodni, miért, mert senkit sem érdekel, tudom. És magánügy. Na de az összefoglaló! 2014 év végéjére elmaradt ez, de most bepótoltam. 2015 végére majdnem 3800 lett az oldal összes látogatottsága. A 2013-ban megjelent reboot óta nem hallottunk egészen 2014 decemberéig semmit a Devil May Cry-jal kapcsolatban. A hónap közepén a Ninja Theory bejelentette a reboot Definite Edition változatát, ami vagy jó hír volt, vagy rossz. Később, hogy a klasszikus széria rajongói is örülhessenek, a 2008-ban megjelent Devil May Cry 4-nek, a harmadik részhez hasonlóan Special Editiont jelentettek be (lásd a részleteket itt). Mindkét verziót pozitívan fogadták és jól fogyott az első hetekben.
 
A Capcom később azt tette közzé, hogy ha a Devil May Cry 4 Special Editionja nem fogy úgy, ahogy azt szeretnék, a jövőben nem tér vissza Dante és a Devil May Cry-sorozat. Az eladások jók voltak, viszont türelmet kértek mindenkitől. Többek között azért, mert jelenleg a Residen Evil játékok között HD Remaster jelenik meg a Zero részből, gyűjteményt adnak ki a Zero és az első rész Remake HD-s változatából, és az Umbrella Corps címen érkezik egy új mellékág. Ráadásul a tervezett mozifilmről sincs még mindig friss hír – és ebből már valószínűleg sose lesz.. 
 
Röviden ez az összefoglaló. Mindenkinek sikerekben gazdag Új Évet Kívánok. Játszatok, bulizzatok, egyetek, igyatok, és... Let's ROCK!! És reménykedjünk, hogy jövőre már több újdonság lát napvilágot a Devil May Cry körül.
 

 

 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal