devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019 március előtt

Platform: PS4, XOne és PC 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.07.19. 10:34
2018.07.05. 19:04
2018.06.27. 07:09
2018.06.26. 08:20
2018.06.26. 08:16
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

Steam Summer Sale: Devil May Cry

2017.06.28. 19:11, Devilcsaj
Megkésve, de kikerült a cikk

Június 21-től elindult a nyári leárazás a Steamen, melyből a Devil May Cry se maradhatott ki. Az akciók július ötödikéig tartanak, tehát aki még nem tette, gyorsan szerezze be a széria PC-re megjelent részeit DLC-kel együtt.
 
 
A Devil May Cry 4 ugyanazon az áron, 20 euróért, míg a Devil May Cry 4 Special Edition fél áron, annak Demon Hunter DLC-je 45%-kal, addig a reboot Devil May Cry a DLC-ivel és a Devil May Cry 3 75%-kal olcsón szerezhető meg.
 
Forrás X
 
 
Címkék: leárazás dmc steam

10 éves az anime: Érdekességek 4.

2017.06.25. 16:26, Devilcsaj

Sziasztok. Hosszú volt ez a hét, mivel csütörtökön és pénteken tizenkét órában dolgoztam. Szombaton is kellett, de csak mert, mivel német cégnél dolgozok, s jövő héten a német főnökök jönnek, néhány kollegával együtt kitakarítottuk a műhelyt. Hétfőre biztosan le fog porosodni újra, de nem mondhatják, hogy nem takarítottunk le mindent. És ha belekötnek, legközelebb rongyot, felmososót, seprűt és tisztitószereket foghatják és csinálhatják. :P
 
Na de hamarosan vége a júniusnak, s korántse osztottam még meg minden érdekességet a 10 éves Devil May Cry animéval kapcsolatban - az elmúlt három napban pedig a fent leírtak miatt nem tudtam.Íme a negyedik részbe összeszedtek
 
 
* A hetedik epizódban van egyedül csúnya szó: még pedig az f betűs.
* Mint a videojátékokban, itt is vannak olyan ellenfelek, aki egy mitólogiai lényről lett elnevezve vagy inspirálva. Például Belphegor a harmadik részből.
* A harmadik epizódban látható szerelmes párt, Angelinát és Bradet az egykori Brangelina, az az Angelina Jolie és Brad Pitt után lettek elnevezve - bár ezt akkor is sejtettem.
* Továbbá ők ketten a második olyan pár, aki démon és ember, s szeret egymásba - Sparda és Eva után.
* Patty Lowell azért került az animébe, mert az animéket készítő vállalatoknál hagyomány, hogy még a horror animékbe is tesznek aranyos dolgokat. Így lett Patty az animében. Valamint azt akarták, hogy a nézők lássák, Dante hogyan reagál és bánik egy gyerekkel.
 

11.000 összlátogató, 10 éves az anime: Érdekességek 3. rész

2017.06.21. 17:06, Devilcsaj

Sziasztok. Újabb mérföldkővet ért el az oldal: 11.000 összlátogatottság van már és csak tizenhét nap telt el az óta, hogy a 10.000 meglett. A 9000 és 10.000 között pedig hat nap híján majdnem egy hónap :) Let's rock!
 
Hoztam újabb érdekességeket az animével kapcsolatban, ami pontosan egy hete lett tíz éves. Íme:
 
* Lady neve a magyar szinkronos változatban Lily.
* Trish villámainak színe kék, de a videojátékokban sárga.
* Trish Dante társaként tér vissza.
* A nyolcadik epizódban említett Morris-szigeti tragédia húsz évvel ezelőtt történt, ahogy az első játékban említett családi tragédia, amikor Dantéra, bátyjára és édesanyjára démonok támadtak.
* Dante szülei egy-egy epizód erejéig említésre kerültek, Eva a nyolcadik, Sparda a tizedik epizódban. Vergil azonban egyszer se.
 
 
+Tündérmesék az animében:
* Dante az első epizódban megemlítette Patty-nak a tökhintót és a jó tündér keresztanyát. Charles Perrault Hamupipőke című tündérmeséjéből említette őket.
* a hatodik epizód elején Patty Lowell narrátorában hallható egy rövid történet A kis hableányról. Elena Huston erről az Andersen karakterről mintázta első albuma lemezére a képet, melyen ő a hableány.
* a nyolcadik epizód címe például az, hogy Once Upon a Time, vagy is Egyszer volt, hol nem volt a legtöbb tündérmese bekezdése. Abban az epizódban egy húsz évvel ezelőtti eseményre értve, ami már az első játékban is említve lett. Még pedig amikor Dantéra, bátyjára és édesanyjára démonok támadtak.
 
 
És még valami: Készül a Devil May Cry 4 videós végigjátszása, Nero és Dante kampányában, de ahogy azt írtam, Vergil, valamint Lady és Trish kampányának záró videóját képekkel együtt is hamarosan elkészítem. Valamint a PS2-es emulátorom grafikája ugyan a legjobb, de a Devil May Cry-nak még se jó, a kettőnek igen, így utóbbinak a napokban elkezdem készíteni a képeket. Lehet, frissebb verzió lecserélésére kerül az emulátor - de ha a Capcom bejelentené, hogy PC-re kiadják a HD Collectiont, azt se bánnám.
 
Holnap és holnapután délelőttben 12 órázok, nem lesz friss :(

Icuno Hideaki elnézést kért rajongóitól

2017.06.19. 19:08, Devilcsaj

A második Devil May Cry óta a rendezésért felelős Icuno Hideaki még az új év elején Twitteren közölte rajongóival, hogy idén bejelent egy készülő játékot. Sokan reméltük, hogy ott lesz az idei E3-on, s bár a Capcom a Marvel vs. Capcom Infinite-tel és a Monster Hunter következő részével ott volt, Icuno elnézést kért a rajongóitól Twitteren, amiért nem volt jelen, de megnyugtatott mindenkit, hogy jól halad a program fejlesztése.
 
Az E3-ról utólag még áradnak a hírek, reméljük kapunk valami hírt arról a bizonyos projektről, amin dolgozik. 
 
Forrás X

Devil May Cry Próbaverzió képek cserélve

2017.06.18. 09:08, Devilcsaj

Sziasztok. Sikerült hetekkel ezelőtt tökéletes grafikára beállítani a PS2 emulátoromat, így csak most tudtam jó minőségű képeket készíteni a Devil May Cry próbaverziójához. A videó is készült, csak azokkal gondok akadtak, de fent lesz.
 
A Devil May Cry Próba verzió adatlapját itt találod.
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal