devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019 március előtt

Platform: PS4, XOne és PC 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.06.20. 16:45
2018.06.15. 18:35
2018.06.11. 17:39
2018.06.08. 08:23
2018.06.03. 13:44
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

Frissítés az oldalon: Devil May Cry 4, Extrák, Végigjátszás

2018.03.02. 22:19, Devilcsaj
 
Sziasztok. Rég volt, hogy a híreken kívül frissítéssel kapcsolatban osztottam volna meg bármit az oldalon. Tegnap belekezdtem. Sokat kínlódok azzal főleg, hogyan nézzen ki az oldal, melyik menü melyik oldalon legyen, bal vagy jobb oldalon legyen csak minden. Legyen a fejléc alatt menüsor vagy se XD Úgy döntöttem, ahogy nekem jó, s nem megnézem más oldalakon, ők hogy csinálják. Ugyan is láttam nem egy olyat, amire hiába bökök rá, hogy megcsinálom hasonlóra, nem jön össze vagy gyorsan lebeszélem magam róla. Maradok a "klasszikusnál", úgy döntöttem.
 
Nos, a design és a fejléc többször változott már. Most kapott egy jó kis hátteret az oldal. Most vittem végig újra a negyedik Devil May Cry Special Edition változatát, Vergillel. A küldetései kezdetekor lévő képei közül választottam egyet.
 
Mivel hamarosan újra belekezdhetünk Dante kalandjaiba a HD Collectionnal, ami ezúttal PC-n, PlayStation 4-es és Xbox One-on teszi tiszteletét - ezzel a széria összes darabja PC-n megjelent, - úgy döntöttem, a menüfejléceket minden szereplő közül választva, ikon formára cserélem. Ahol azok megtalálhatók voltak - Fórum, Menü, - szintén le lettek cserélve.
 
 
Ahogy fentebb írtam, játszottam a Devil May Cry 4-el, s Vergillel vittem végig a játékot. Így elkészült végre az ő záró videója képekben és videóban, ami az oldalon itt megtalálható. A lányoké ezután jön. Itt pedig tettem fel néhány képet Vergil és a lányok szemszögéből képeket. A játék kimaradt Titkos küldetései és Gyűjtemények videót készíteni fogom. A harmadik és negyedik zenealbumai szintén.
 
A HD Collection PC-re érkezése véget úgy döntöttem, hogy a korábban PS2 emulátorral készült második Devil May Cry végigjátszás képeit törlöm, s majd újra elkészítem. A kis gond, vagy közepes, nem is tudom, hogy épp most váltottam munkahelyet - Kecskemétre megyek, - s nem tudom, hogy a családi okok miatt fogom-e tudni csinálni. Akármi lesz, én készíteni fogom. :) 
 
A készített Devil May Cry 4 képeknek hála frissült nem csak a játék adatlapján, de az Extrák Menüben is. Például:
 
* A DMC4 játék adatlapján található Special Editionba.
* Vergil záró videója képekben és videóban már az oldalon és YouTube csatornámon.
* Extrák --> Combat Adjudicator (Vergil szemszögéből mind, Lady-éknél egy)
 

10 éves a Devil May Cry 4: Érdekességek 5. rész

2018.03.01. 12:22, Devilcsaj

Újabb érdekességeket hoztam a 10. évfordulóját ünneplő Devil May Cry 4-ről. Ez alkalomból, ahogy időm engedi, játszok a játékkal :) Íme öt újabb érdekesség a játékról:
 
 
* A széria szülőatyja, Kamija Hideki, miután kirúgták a Capcomtól, emailen és az interneten keresztül kapcsolatba lépett velük, hogy ötletekkel lássa el.
* A Savior nem Sparda volt eredetileg, hanem Kyrie, mivel a grafikai, illusztrált könyvben női Megmentő modellek láthatók. Eredetileg az volt a terv, hogy Kyrie, miután egybe olvad a Megmentővel, Istennővé válik, csak aztán elvetették ezt az ötletet.
* Josikava Tacuja szerint a játék 2006-ban, 2007-ben vagy 2008-ban játszódik - a fejlesztési és a kiadási idők is ekkor voltak. Icuno szerint pedig az 1980-as években, mivel úgy akarták ezt a részt megalkotni, amikor még nem volt magas technológia, számítógép és mobiltelefon.
* Johnny Yong Bosch (Nero) és Stephanie Sheh (Kyrie) a Bleach című animében is olyan karaktereket szólaltatnak meg, akik romantikus viszonyban vannak.
* A Devil May Cry 3 óta a pizza mindig megjelent a szériában, amit a fejlesztők is előszeretettel fogyasztottak.
 
A következő héten, valószínűleg hétvégén fogom hozni az újabb öt érdekességet.

A Capcom a Metacritic 2017-es Top 10-ében

2018.02.28. 07:59, Devilcsaj

Tavaly rengeteg játék jelent meg, bár a Capcom által kevés. Kevés olyan akad, ami régebben érkezett, de azt a tavalyi évre portolták a következő generációs konzolokra, vagy épp PC-re, esetleg hordozható kézi konzolokra.
 
Íme azok a játékok, amik első kiadásokként jelentek meg:
 
* Resident Evil 7: Biohazard+DLC-k (PC-re, PS4-re és XOne-ra)
* Marvel vs. Capcom: Infinite (PC-re, XOne-ra és PS4-re)
 
 
Amik portolva lettek:
 
* Ultimate Marvel vs. Capcom 3 (PC-re, XOne-ra, PS4-re)
* Dragon's Dogma (PS4-re és XOne-ra)
* Okami HD (PC-re, XOne-ra, PS4-re)
* Resident Evil: Revelations 1-2 (Nintendo Switch-re)
* Phoenix Wright: Ace Attorney − Dual Destinies (Androidra)
* Mega Man 1 (Android)
* Monster Hunter Generations (Nintendo Switch Ver.)
 
A Metacritic oldala szerint a Capcom 76 szavazat alapján 61%-kal az ötödik helyen végzett, s az értékelések szerint jó játékokat adtak ki vagy portoltak.  
 
A Resident Evil 7: Biohazard, ami tavaly év elején jelent meg, drasztikus változáson eset át: elsőszemélyű túlélőhorror, sokan az Outlast-hez hasonlították, ami kapott PS VR támogatást. Dicsérték a játékmenetet és a grafikát, de a főellenfelekkel szembeni harcokat és az utolsó fejezeteket. 2018-ban a leadott pénzügyi jelentések szerint 5 millió példány kelt el belőle. 
 
A Marvel vs. Capcom: Infinite a Marvel vs. Capcom sorozat hatodik része. A tavalyi év végére egy millió példány kelt el belőle. Vegyesen fogadták. Dicsérték az új játékmenet elemeket, de egyes karaktereket, a beállításokat és a művészeti alkotásokat. A Capcom 2 millió példányt szeretett volna eladni.
 
Forrás X

Újabb mérföldkő a Devil Hunters-en! 20.000 összlátogatottság megvan!

2018.02.24. 09:56, Devilcsaj

2008-ban, egy évvel azután inditottam első Devil May Cry-os oldalamat itt a G-Portálon, hogy megismertem a szériát. A mai napig már a negyedik oldal aktív, ami idén tölti be ötödik "életévét", ami eddigi G-Portalon nyitott oldalaim közül a leghosszabb ideje tart, ha hosszabb szünettel is.
 
 
Most nem fogom újra, még húsz-harminc cikkbe leírni az oldal történetét. De azt most leírom, hogy a 10.000 összlátogatottságot 2017. június 3-án érte el - ami nyolc és fél hónapja volt.
 
Köszönöm szépen nektek, hogy a mai napig, ha nincs minden nap frissités vagy valami hír az oldalon, de itt vagytok még. Remélem, a jövőben is velem maradtok, s követitek Dante kalandjait.
 
Írta: Devilcsaj

10 éves a Devil May Cry 4: Érdekességek 4. rész

2018.02.21. 07:23, Devilcsaj

Újabb érdekességek a 10 éves Devil May Cry 4-ről. Íme:
 
 
* A játék során Sanctus mondja, hogy Nero Sparda vérvonalából származik, de sose fejtette ki bőven.
* Nero szemei vörösek, amikor démoni erejét használja. Ráadásul a démoni szelleme olyan, mint Vergil démoni alakja a Devil May Cry 3-ban.
* Johnny Yong Bosch neve is felmerült Dante hangjának, de aztán Neroé lett, mondván, egy idős karakterhez nem passzolna egy fiatalabb színész hangja. Dante hangja, Reuben Lanngdon mindössze fél évvel idősebb Bosch-nál.
* A széria grafikai, illusztrált könyvei szerint Nero és Dante kapott volna egy második démoni, pontosabban Perfect Devil Trigger alakot, amivel még erősebbek. S hogy Nero többet irányit démoni oldalából.
* Abban az extra videóban, ami a stáblista után nyílik meg, ha megvédjük Kyrie-t, Dante az irodájában olvas egy újságot, benne a Devil May Cry 4-ről.
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal