devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019 március előtt

Platform: PS4, XOne és PC 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.06.20. 16:45
2018.06.15. 18:35
2018.06.11. 17:39
2018.06.08. 08:23
2018.06.03. 13:44
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK

Dante és Nero a Street Fighter V-ben

2018.06.20. 16:45, Devilcsaj

Az idei E3-on tíz év után végre bemutatkozott a Devil May Cry 5, melyben láthattuk, hogy Nero és Dante, mint főszereplők, biztos visszatérők.
 
 
Ez alkalomból a Capcom a széria három karakterét június 25-től elérhetővé teszi a Street Fighter V-ben, hogy Ken Danteként, Edre Neroként, pluszban az Extra Battle módban Gloriával verekedhessünk. Ezek 4 dollárért lesznek elérhetők, július 5-től augusztus 2-ig szerezhetők be. Pluszban Rashid változtatható Mega Man Air Manjévé.
 
 
Pluszban a Survival mód is kap egy frissítést, aminek köszönhetően 1000 kreditért folytathatjuk a túlélést azon a ponton, ahol korábban abbahagytuk. Emellett elfogyasztható tárgyakat is kap a játékmód melyek segítik majd a harcainkat. Végül egy Fighting Chance nevű feature is bekerült, amit használva Menathoz járulhatunk jövendőmondásért. Ha leteszünk az asztalára 500 kreditet, akkor ő cserébe megjutalmaz minket véletlenszerű tárgyakkal.
 
A Street Fighter V: Arcade Edition PC-re és PlayStation 4-re is elérhető.
 
Forrás X

A Devil May Cry 5 valószínűleg Londonban játszódik

2018.06.15. 18:35, Devilcsaj

Az idei E3-on bemutatkozott a Devil May Cry 5. A történetről még semmit nem tudunk, de sejtéseink lehetnek róla. Most a gamestar egyik cikkében leírtak szerint a rajongók kiszúrtak néhány dolgot, ami arra utal, egy Londonról mintázott kitalált városban vadásszuk majd a démonokat.
 
Feltűnt többek között egy piros emeletes busz, ami ugyebár Londonban közlekedik. Utcatáblák is láthatók, ami nem pont úgy néz ki, mint az eredeti, de hasonlítanak. És egy, a Tower Bridge-re hasonló híd.
 
 
 
 
Reméljük, hamarosan érkeznek újabb infók, melyben kiderül a történet, s hogy kik térnek vissza, vagy érkeznek újak.
 
Forrás X

Eljött az idő: Bemutatkozott a Devil May Cry 5

2018.06.11. 17:39, Devilcsaj

Tíz év után végre bejelentette a Microsoft színpadán a Capcom hivatalosan is az ötödik Devil May Cry-t. Tehát igaznak bizonyultak a tavaly novemberben felröppent pletykák, így készülhetünk, mert 2019 tavaszára fog érkezni. A jó hír viszont az, hogy a DMC5 szerencsére nem lesz exkluzív cím, így nyüstölhetik a PS4, az XOne és a PC tulajok.
 
Nero visszatér
 
Ahogyan arról értesültünk, Nero is visszatér, teljesen új stílussal: rövid hajjal és démoni karja helyet robotkarja lesz. A Red Queen kardja és valószínűleg a Blue Rose lőfegyvere ismét segítségére lesznek a démonok lekaszabolására. Az előzetest elhallgatva Nero ismét Johnny Yong Bosch hangján fog megszólalni. A játék igazi filmszerű animációval készült. Neron kívül visszatér még régi ismerős arc, de feltűnt egy rejtélyes alak, aki lehet, hogy az a harmadik játszható karakter lesz. A hírek szerint Niconak hívják, vagy azt az afroamerikai szivaros férfit, aki segített Neronak összehozni a karját. 
 
És persze Dante is
 
A történet néhány évvel - feltételezhetjük akár, hogy tíz - a negyedik után fog játszódni. Nero ez idő alatt elvesztette démoni jobb karját, így került helyére a robotkar (amitől már sci-fis lett egy kicsit). A hírek szerint Nero és Dante biztos játszhatók lesznek, harmadiknak talán Vergil, de ez nincs megerősítve. A játék a tavaly év elején megjelent Resident Evil 7-en is alkalmazott RE Engine-nel és 60 fps-sel is fut majd.
 
A Devil May Cry 5 PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One platformokra jelenik meg 2019 tavaszán. Nektek hogy tetszik?
 
 
Képek
 
   
   
 
Aki még esetleg nem látta a bemutató videót, itt megtekintheted
 

 
A Devil May Cry 5 hivatalos honlapja is elérhető. Továbbá figyeljétek a Devil May Cry 5 adatlapját, mert innentől kezdve frissiteni fogom. Facebook-on megtörtént, de az oldalon is hamarosan fejléc csere lesz, s természetesen a Devil May Cry 5 lesz a téma.
 
Forrás X X X X

Frissitve: Levédette a Devil May Cry 5-re vonatkozó domait nevet a Capcom

2018.06.08. 08:23, Devilcsaj

Tavaly november óta indultak el a hírmorzsák a soron következő klasszikus Devil May Cry kapcsán. Akkor már a játékmenetről lehetett nem kevés információt megtudni. Emellett az 1998-ban megjelent Resident Evil 2 remake-je is mozgolódásba kezdett.
 
 
Mához egy hét múlva ismét Los Angeles-be utazhatnak azok, akik élőben szeretnének értesülni kedvenceik érkezéséről. Listánk van, mire számíthatunk. A napokban a Devil May Cry 5-ről olyan hír röppent fel, hogy egy osztrák áruház oldalán már megjelenési dátum, platformok és eladási ár található meg. A jelek szerint vagy idén, vagy jövőre érkezik meg az új rész. Most azonban egy olyan, miszerint két címük domain nevét is levédetett a Capcom, még pedig a most fentebb említett két játékét. A www.devilmaycry5.com, de a GMO Internet - akik korábban a Monster Hunter World és a Resident Evil 7 oldalakért is felelt, - a hatodik, nyolcadik és kilencedik domainokat is levédette. Hogy ez arra akar-e utalni, hogy várhatók további részek a szériának, az még a jövő zenéje. 
 
 
A domaint hivatalosan május 18-án foglalta le a cég. A Capcom nem tart saját konferenciát az idei expón, így lehetséges, hogy valamelyik nagy konzolgyártó showján bukkanhat fel Dante legújabb kalandja.
 
Az idei E3-ra Los Angelesben kerül sor június 12 és június 15 között. Epekedve várjuk.
 
Update: Változás történt az oldallal kapcsolatban. Ugyanis egyre biztosabbnak tűnik, hogy valóban érkezni fog a Devil May Cry 5. A napokban közzétett cikk, miszerint a Capcom levédette a devilmaycry5.com domaint, létezik, bár most még a 404-es hibát írja ki. Ez valószínűleg a játék hivatalos bejelentése után válik elérhetővé. Mindezt egy Twitter-felhasználó osztotta meg.
 
Forrás X X X X

DMC5: Feltűnt egy osztrák oldalon, s szerepel az E3 programjában

2018.06.03. 13:44, Devilcsaj
Ár, célplatformok, megjelenési dátum

Két hét és itt az E3, hogy végre kiderüljön, igaznak bizonyultak-e a pletykák, miszerint készül a Devil May Cry 5, amiről már rég beszélünk. A tavaly novemberben, egy Reddit-felhasználó osztott meg nem kevés információt, miszerint a negyedik Devil May Cry közvetlen folytatása lesz a következő rész. A játékot a Capcom már a tavaly decemberben megrendezett PlayStation Experience-en bejelentették volna.
 
 
Most azonban egy osztrák oldalon, a Gameware-en jelent meg a játék árral, platformokkal és megjelenési dátummal együtt. Úgy néz ki, PlayStation 4-re és Xbox One-ra meg fog jelenni, de azért reméljük, PC-re is, s 16-os korhatár besorolása lesz és 70 euróba fog kerülni. A megjelenési dátumot a Capcom a 2019-es pénzügyi évben, vagyis 2018. április 1. és 2019. március 31. között tervezi kiadni. A hírek szerint demó is érkezik majd a játékhoz.
 
Ahogy azt tudjuk, a játék ötödik részében ezúttal is Dante nyársalja továbbra is a démonokat. Visszatér a negyedik részben debütált új főhős, Nero is és lesz egy harmadik valaki is. Elvileg Vergil is visszatér és egy Prince of Darkness nevezetű ellenfél lesz a főellenfél. Fejlett játékmenete lesz, a harcrendszerekben fontos szerepet fognak játszani a kitérések és online játékmódban is lehetőségünk nyílik először a szériában.
 
A listán szerepel az ötödik DMC és a második Resident Evil remake-je is.
 
Egy másik dolog: sokan biztosan láttátok a Devil Hunters Facebook oldalán, hogy megosztottam egy facebook-os Resident Evil oldal bejegyzését, melyen ők a második Resident Evil remake-jére utaltak a listával, de mivel szerepelt rajta a Devil May Cry 5 egy bemutató videó leírásával, ezért került ki.
 
A kép erről a facebook-os oldalról származik
 
Míg nem jelenti be hivatalosan a Capcom, addig csak reménykedjünk, hogy valóban bejelentik a második Resident Evillel, mert én azt is nagyon várom :D Ráadásul kiszivárgott már az Sony E3-as programja és szerepel rajta Devil May Cry 5 demoja, valamint a Resident Evil 2 Remake trailere. Mi már nagyon várjuk.
 
Forrás X X
Címkék: hír dmc5 e32018
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

   

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal