Főoldal * Menü * Kapcsolat * Fórum * Facebook * Youtube * Art of the Devil * Kishi Világa

A franchise * Szereplők * Videojátékok * Mobiljátékok * Sorozatok * Filmek * Végigjátszás

* Gyűjtemények * Olvasnivaló * Útmutatók * Zenealbumok * Élő előadások * Extrák
 
Üdvözlő

Ki ott belépsz... Ne hagyj fel minden reménnyel! Üdvözlök minden kis ördögöt Magyarország egyik legtartalmasabb Devil May Cry-jal foglalkozó oldalán, a Devil Hunters-en. A széria a Capcom egyik siker szériája 2001 óta. A széria főhőse Dante, a félvér démonvadász, aki félelmet nem ismerve, szórakozottan kaszabolja démoni ellenfeleit, miközben mindent megtesz, hogy megmentse a világot akár szólóban, akár barátaival. 

A szériából 2019 végére 21 millió példány kelt el, melyből nem csak videojátékok, hanem mobilos játékok, mangák, képregények, könyvek, anime adaptáció, még színházi előadások is készültek. 
 
Az oldalon minden megtalálható a Capcom 2001-ben útjára indult Hack & Slash akció-horror franchise-ról, infóktól az extrákon át a készítőkig. Ha nem szeretnétek a jövőben semmiről se lemaradni a DMC-vel kapcsolatban, látogassátok rendszeresen az oldalt, mentsétek el a könyvjelzőbe, kövessétek és lájkoljátok a Facebook-os oldalt. Emellett iratkozzatok fel a Youtube csatornámra, ahol DMC-s zenei albumokat, tutorial videókat, videókat és végigjátszásokat tervezek feltenni. Az oldal naprakész, friss hírekkel és infókkal vár a nap huszonnégy órájában.
 
Üdvözlettel ~ Devilcsaj
 
Nyilatkozat
 
Az oldal nem áll kapcsolatban hivatalos Devil May Cry oldalakkal. Se Kamija Hidekivel, se az alkotókkal, se színészekkel, zeneszerzőkkel. Ez mindössze egy rajongói oldal.
 
Jogok
 
A források fel vannak tűntetve a frissítések dátumával együtt. Az oldalon található szerkesztett képek, fordítások, írások, adatok mind az én tulajdonom. A Devil May Cry-jal vagy egyéb, más oldalról származó hírek/cikkek forrás fel van tűntetve. Ezek teljes vagy részbeli eltulajdonítása, másolása komoly következményeket von maga után.
 
A Devil May Cry a japán Capcom tulajdona.
2013-2020 Devil Hunters
 
Várjuk

Devil May Cry

Netflix tévésorozat
 
Állapot: Bejelentve
Megjelenés: nem tudni
 
Adatlap * Hírek * Fórum
 
Ismertető: Egyenlőre nem tudni, miről fog szólni, de Shankar elmondása szerint Dante találkozhat a Castlevania szereplőivel.
 
Hivatalos oldal
 
Kövessétek figyelemmel a Netflix-es Devil May Cry adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
 
Devil May Cry
élőszereplős film
 
Állapot: bejelentve
Megjelenés: ??? 
 
 
Ismertető: Nem tudni, mi lesz a sorsa az élőszereplős filmnek, vacilálnak azon is, hogy az eredeti vagy a reboot szériából készüljön el a film.
 
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry mozifilm adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.
 
Devil May Cry iroda

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
Kis Ördögök
Indulás: 2013-05-01
 

Testvéroldalak

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Team Devil

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Cserék

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek és Szabályzat

 
Események
A 2020-es Videojáték Konferenciák, melyeken reménykedjünk, hogy akár a Devil May Cry 5-ről, vagy más részével, például az Adi Shankar által bejelentett televíziós sorozatról lesz valami hír.
 
Electronic Entertainment Expo 2020 (Törölve)
 
Dátum: 2020. június 9-11.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia
 
Törölték a koronavírus járvány miatt, s digitálisan sem lesz megtartva.
A 2021-es előadás 2021. június 15-17-én lesz megtartva.
 
Gamescom 2020
 
Dátum: 2020 szeptember
Helyszín: Köln, Németország
 
 
Tokyo Game Show 2020 (Törölve)
 
Dátum: 2020 szeptember 24-27.
Helyszín: Tokió, Japán
 
2020. május 8-án jelentették be hivatalosan, hogy elmarad az idei show.
Online eseménnyel helyettesítik a konferenciát.
 
The Game Awards 2020
 
Dátum: 2020. december
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia
 
Az oldalról
Az oldal neve: Devil Hunters
Az oldal témája: Devil May Cry
Az oldal szerkesztője: 
* Devilcsaj + Desingere és fordítója
* Kishi a könyves honlapomon
Az oldal megnyitása: 2013. 05. 01.
Az oldal zárása: Soha
 
Legtöbb napi látogatottság: 360 (2018.12.31.)
 
Tárhely: G-Portal
Design, kódok: LindaDesign
Ajánlott böngésző: Google Chrome
Képszerkesztő: PhotoFiltre Studio X
 
Elérhetőség
Email: devilcsaj1991@citromail.hu
 
Fordítások X X
Hírek X X X X
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.05.16. 19:26
2020.05.02. 12:13
2020.05.01. 21:06
2020.05.01. 09:11
2020.05.01. 07:18
Friss hozzászólások
 
CSS Codes
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK
Archívum - 2020. április

DMC5 Végigjátszás Friss: Felkerült a 8-9. küldetések képei

2020.04.27. 19:10, Devilcsaj

Folyamatosan töltögetek vissza vagy újdonságképp képeket. A mai napon bébiszitterkeddem, így nem sok frisset tudtam ma hozni és korábban kitenni. Úgy néz ki, holnap szintén ez lesz. Ám holnap a munkahelyemen beindul a gyártás, erre a hétre csak három napos gyártást terveztek. A három műszak, amiben dolgozok, azokat A, B és C műszakként vannak emlegetve. Így holnap az A, azután a B, melyben dolgozok, azután a C megy. Május első hetében az A műszak megy végig még szombaton is, reggel hattól délután negyed ötig. Az azt következő héten a B, vagyis én, így azok a héten nem ígérem, hogy fogok frissítéseket közzétenni. Az azt következő héten a C megy végig, utána két hét... Hú, arról majd május vége fele.
 
A lényeg azonban az egész cikkben a frissítés: a mai napon a Devil May Cry 5 Végigjátszásához hoztam két küldetés képét. Ezúttal a 8. és 9. küldetéseké kerültek fel.
 
A Devil May Cry 5 Végigjátszás lapját itt tekinthetitek meg.
 
Képek a nyolcadik és kilencedik küldetésekhez
 
Képek
 
   
   

Friss: Extrák, Adatlapok

2020.04.26. 20:14, Devilcsaj

Míg töltögetem fel a Devil May Cry 5 végigjátszás lapjára a képeket, addig ugyanazok mennek többek között az Extrák lapra. Emellett frissítem a Videojátékok lapjait, képeket töltök vissza. A Videojátékok lapjain frissítem az Adatlapot is, a többi menüpontot, s amit tudok, felteszek.
 
 
Frissült az Extrák lapon:
* Stílusok menüpont, de a Stílusok még nem.
 
Az Adatlapokon:
* A játékok adatlapjai
* A szereplők
Címkék: friss extrák adatlap

Ennyi készült el a Devil May Cry 5 Végigjátszásából

2020.04.25. 09:05, Devilcsaj

Ahogyan korábban közzétettem, már a megjelenés napja után elkezdtem megírni a Devil May Cry 5 végigjátszását, ami csak mostanra készült el. A küldetések közül néhányhoz kerültek már fel képek, de még nincs kész.
 
Azt terveztem, akkor osztom meg, hogyha már teljesen elkészültem, csak sajnos mégsem úgy tudok vele haladni, ahogy szeretnék. Átgondoltam, s rájöttem, nem jó, ha hamar akarok vele készen lenni, hogy 2 napon folyamatosan azt szeretném, hogy csak ezt töltögetem fel. Úgy döntöttem, megosztom veletek, meddig sikerült eljutnom és nyugodtan szerkesztgetni, ahogy korábban a többivel.
 
Tehát, ott tartok most jelenleg, hogy az írásos elkészült, bár utómunka biztosan lesz még vele. A képek feltöltve, küldetésenként még kerülnek fel. Ahogy a korábbi részeknél, tartalmazza ez is a Kék kő darabkák, a Titkos küldetések és a Lila kő darabkák - ami újdonság a szériában - lelőhelyét képekkel mellékelve. A videók ezután készülnek.
 
És ha már itt tartunk: A Végigjátszás lapon és a játék lapján is elérhető a végigjátszás lapja. Továbbá frissitem az Adatlapot és az Extrákat, utóbbiban azokat, melynek közze van a Devil May Cry 5-höz. A Devil May Cry 5 Végigjátszás lapjára pedig képeket teszek ki, ahogy a korábbi részeknél.
 
A Prológustól az első-hét küldetés képei feltöltve, valamint a 19. és 20. küldetésé az Epilógusokkal együtt. Ezzel valószínűleg lelöttem előre a játék végét, de biztos vagyok benne, hogy sokaknak az egy év alatt sikerült végigjátszania.
 
Képek
 
Prológus és az első-hét küldetés
 
Prológus * 1 * 2 * 3 * 4 * 5 * 6 * 7
 
    
   
 
19-20. küldetések és Epilógusok
 
 
   
    
 
 

Devil May Cry 5 Friss: Frissült az adatlap

2020.04.23. 16:22, Devilcsaj

Frissült az ötödik Devil May Cry adatlapja. A minap, hogy letöltöttem a Devil May Cry 5-öt, hozzá egy magyarítást, néhány dolgot, mint a Galériákban megtalálható Dokumentumok és Morrison leveleit, leírtam, kijavítottam és most töltöttem fel.
 
 
Frissül vagy felkerült az adatlapra
* Morrison levelei (játékon belül a Galériában)
* Profilok (játékon belül a Galériában)
* Dokumentumok (játékon belül a Galériában)
* Nico furgonja (csak kiírtam, még szerkesztés alatt a lap)
* Magyarítás innen is elérhető
 
A végigjátszással kapcsolatban az a helyzet, hogy rakosgatom fel a képeket, s a feleslegeseket törlöm, szabadítva fel a tárhelyet. Amint elkészülők vele, megosztom veletek.
 

Készül a Devil May Cry 5 írásos és képes végigjátszása

2020.04.20. 22:07, Devilcsaj

Bár az első végigjátszás közben készültek képek, utána elkezdtem megírni a végigjátszást, mégsem készültem el vele akkora, amikorra terveztem és szerettem volna. Nem mintha egy év alatt ne tudtam volna elkészíteni. Korábban több cikkben, még a könyves oldalamon is közzé tettem 2019 márciusától-áprilisától, hogy munkahelyet akartam váltani. Amiatt és más miatt is volt ez, volt az, így az oldal szerkesztése háttérba szorult. Már majdnem készen voltam, egy küldetésen múlott, hogy az írásos készen legyen. S még a képeket is szétválogatni.
 
 
Jelenleg úgy állok, hogy az írásos a mai napon elkészült, amit még átnézek. A tizenhatodik küldetés, de igazából a 14-16. küldetések okoztak gondot, mivel abban több elágazás és bejárható út van, ami miatt szitkozódtam. Fogalmam sincs, hogy lesz videós végigjátszásban megcsinálva, bár ötletek vannak. A képeket válogatom, aztán amint azok is tökéletesre, még ha hiányosan is, de fel lesznek töltve.
 
Jövő héten kedden, eddig úgy néz ki, a gyárban újra beindul a termelés. Egy műszakkal kezdünk, így nem tudom, hogyan, mit és merre terveznek és kezdünk. Még azt sem tudom, ebben a hónapban abban a három napban megyek-e dolgozni - bár nem bánnám, ha inkább azt a három napot kihagyhatnánk. Talán a hétvége fele már kiderül. Addigra igyekszem feltenni a képeket és megosztani a honlapon a Devil May Cry 5 végigjátszását. Aztán, ha beindul újra a gyárban minden, majd meglátom, hogy frissítek, ha épp nem térek át megint a könyvírásra.
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 

© 2013-2020 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal