devil may cry 5

Állapot: Bejelentve

Megjelenés: 2019. március 8.

Platform: PS4, XOne, PC (Steam) 

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
A klasszikus sorozat soron következő számozott részéről 2017. november 13-án végre hallhatunk jókat. A 2018-as E3 keretein belül hivatalosan bemutatták.
Kövessétek figyelemmel a Devil May Cry 5 adatlapját, mert a friss hírek érkezésével frissülhet az adatlap. Dátumozva lesz az utolsó frissités minden adatlapon.

devil may cry live-action

Állapot: ???

Adatlap*Hírek*Fórum


Rövid ismertető:
Majd egy év tizede rebesgetik a DMC mozifilmet, 2011-ben hallatott magáról - erről sincs semmi.
 
 
Idei videojáték események, melyeken talán számíthatunk Devil May Cry-ra.
 
E3 2018
 
Időpont: 2018. június 12-14.
Helyszín: Los Angeles, Kalifornia, USA
 
2017 novemberében nem kevés információt osztott meg egy Reditt felhasználó az ötödik Devil May Cry-ról. A 2018-as E3-on mutatkozott be végül a várva várt ötödik rész, melynek utolsó számozott része 2008 januárjában jelent meg. Egyenlőre egy bemutató videót láthatunk, rengeteg információ látott és fog még napvilágot látni, és már egy harc zene hallgatható.
 
Hírek: X X X X
 
VÉGET ÉRT
 
A jövő évi E3 június 11. és 13-án lesz.
 

 
Gamescom 2018
 
Időpont: 2018.augusztus 21-25
Helyszín: Köln, Németország
 
A Capcom ott lesz a Devil May Cry 5-tel, s minden bizonnyal a Resident Evil 2-vel. Előbbinek azonban ott lesz a demója és elvileg a következő bemutató videó. Mi már várjuk nagyon :)

 

 

 
 
 
 

* Cserét kérhetsz.
* Ne itt reklámoz.
* Ne káromkodj, s ne írj más, főleg a szerkesztő nevében.
* Cserédet ne írd meg többször, légy türelemmel, válaszolok.
* Kérdezhetsz Chatben, de privátban szintén.
* Ha hosszabb üzenetet szeretnél írni, azt a Vendégkönyvbe vagy emailbe írd meg.

 
KIS ÖRDÖGÖK
Indulás: 2013-05-01
 

Ide azok az oldalak kerülnek, amiket még én szerkesztek, vagy társszerkesztő vagyok.

 

Ide azok az oldalak jönnek, amik Devil May Cry-jal vagy valamelyik szereplőjével foglalkozik.

Bármilyen témájú oldalak ide jönnek - lehet sztáros, személyes, videojáték, szerepjátékos, film- vagy televíziós sorozattal foglalkozó. A hely korlátlan.

SZÜNETEL

Mielőtt cserét kérsz, olvasd el ezeket:

Reklámkönyv | Csere feltételek | Szabályzat

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.10.18. 19:05
2018.09.29. 19:24
2018.09.29. 18:48
2018.08.21. 19:25
2018.08.07. 07:12
 

CSS Codes

BELÉPÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
DEVIL HUNTERS - FRISS ÖRDÖGI HÍREK
Archívum - 2017. május

Reboot DMC Definite Edition Achievements útmutató Friss

2017.05.31. 18:09, Devilcsaj

Sziasztok. Biztosan észrevettétek, hogy az oldal kicsit szélesebb volt. Azért, mert a DmC Devil May Cry Definite Edtionjának Achievements útmutató miatt szélesítettem a szerkesztő ablakon, aminek következtében a modulon belül a táblázat utolsó néhány sora eltűnt. Ezt két részre szedtem.
 
A lista itt tekinthető meg.
 
Még valami: A június a Devil May Cry anime hónapja lesz. Ha holnap nem, de azután még a héten desing csere lesz az anime témájával. 
 
További szép napot. :)

Úgy tűnik, Dante ott lesz a negyedik Marvel vs. Capcom harcosai között

2017.05.31. 16:59, Devilcsaj

Sziasztok. Minden nap fellessek a GameKapocs.hu, az IGN.hu és a GameStar.hu oldalakra, hátha közzétesznek valami hivatalosan megerősített hírt a Devil May Cry kapcsán. Sajnos egyenlőre semmi, de mivel közeleg a Marvel vs. Capcom 4, melyben reménykedünk, hogy a harmadik rész után - melyben Sparda fiai és Trish összecsaptak a többi Marveles és Capcomos karakterekkel - akár Dante visszatér. Ma érkezett egy hír.
 
A Capcom még nem erősítette meg teljes karakter felhozatalukat, a NeoGAF-júzernek hála szinte a teljes karakter felhozatalt ismerjük már. Az új Marvel vs. Capcom-ban, mely az Infinite címet kapta, 28 karaktert ereszt össze, ami idén szeptember 19-én lesz elérhető. A listáról egy Capcomos karakter még hiányzik, de DLC-s szereplők is érkeznek majd. Azonban X-Menes karakter nem csap össze a többivel.
 
A Marvel csapatot az eddig bejelentett hírek szerint Captain America, Captain Marvel, Iron Man, Hulk, Hawkeye, Rocket Raccoon, Thor és Ultron erősítik, a Capcom csapatot Megaman X, Morrigan Aensland, Rjú, Chris Redfield, Chun-Li és Strider. A most közzétett, de még nem megerősített friss karakter listán ők fognak még feltűnni:
* Marvel: Ant-Man, Doctor Strange, Gamora, Hawkeye, Nova, Spider-Man és Thanos.
* Capcom: Arthur, Dante, Fireband, Jedah, Monster Hunter, Nemesis és Spencer
 
A frissített karakter listán tehát ott van Dante neve, de amíg a hír nincs megerősítve, egyenlőre reménykedjünk, hogy Dantén kívül visszatér akár Vergil és Trish, de talán Nero is bekerülhet. Mi csak izgulunk és drukkolunk :)
 
 
A Marvel vs. Capcom 4: Infinite tehát szeptember 19-én jelenik meg PlayStation 4-re, XBox One-ra és PC-re. 
 
Ha még nem láttad a bemutató videót, itt megnézheted.
 
Forrás X X
Címkék: umvc4 hír

Friss: Reboot DMC Achievement képek

2017.05.28. 20:49, Devilcsaj

Sziasztok. Ahogy gondoltam, nem tudtam úgy frissíteni, mint ahogy azt szerettem volna - szokás szerint. Jövő héten érkeznek haza külföldről - pontosabban Ausztráliából rokonok, akik most jönnek vendégségbe hozzánk. Ez miatt takarítás, főzés, stb. Ráadásul jövő héten délelőttös vagyok, akkor is nem tudom, mi jön közbe. Arról nem beszélve, hogy a wifi fogóm egész hétvégén nem akart rendesen működni, így ezért maradt el a nap folyamán a friss. Se fordítani, se infókat szerezni a további frissekhez nem tudtam. 
 
De ez nem tartott vissza engem attól, hogy amikor végre tudtam, ne tegyem fel, amit csütörtökön egy friss bejegyzésben írtam, miszerint hétvégén felteszem a DmC Devil May Cry sima és definite edition achievements útmutatónak a képeit. Ez megtörtént. Azokon a lapokon van még módosítani való, de azt is jövő héten.
 
Itt tekinthetők meg: DmC, Definite Edition, és a már szintén félig kész Vergil's Downfallé.
 
Jövő héten behozom a lemaradást azokról, amiket még a hétvégén terveztem feltenni. Keddig nem hiszem, hogy fogok tudni frissíteni, mivel akkor jönnek a rokonok. Azután gőzerővel fogok frissíteni. :)

Friss: DmC Vergils Downfall Achievements útmutató képek

2017.05.25. 08:09, Devilcsaj

Sziasztok. Feltettem a Vergil's Downfall Achievement útmutató képeit, amit itt megnézhetek. A sima játék és a Definite Edition achievement képeit legkésőbb hétvégén fogom tudni csak bemásolni a helyükre, mivel most délutános vagyok, s bébiszitter is :) Addig is kellemes napot, s aki dolgozik, jó munkát :)

Xbox Game Pass Játéklista, köztük a reboot DMC Definite Edition

2017.05.25. 07:07, Devilcsaj

Június elsején indul az Xbox Game Pass játékbérlési rendszer, s sok-sok játék között ott lesz a reboot Devil May Cry 2015 márciusában megjelent Definite Editionja. Akik élnek az előfizetéssel, ezt is előrendelhetik. 
 
Az előfizetés havi 2500 forintos áron lesz elérhető, de ahogy megszűnik egy embernek az előfizetés, úgy elveszti a hozzáférést a listában szereplő játékokhoz. Élő előfizetéssel rendelkezve viszont kedvezményesen megvásárolhatja bármelyik játékot. A felhozatal hónapról hónapra változik, új címek kerülnek be, régiek pedig kiesnek.
 
 
Ha kíváncsi vagy a teljes játéklistára, ahonnan a hír is származik, kattints ide
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

    

© 2013-2018 Devil Hunters ~ Devil May Cry

G-Portal